Adresgegevens locatie Diemen
BijzondereTrouwringen.nl
Diemermere 1
1112 TA Diemen
Telefoon: 020-2614763 (tussen 09.00 en 22.00 uur 7 dagen per week)
e-mail: info@bijzonderetrouwringen.nl

U kunt in Diemen niet de gehele collectie bekijken. Meer info zie blok ‘Trouwringen Diemen’.

Uitsluitend geopend op afspraak. U kunt in Diemen op afspraak terecht op de 1e maandag van elke maand.
De eerstvolgende data:
– maandag 2 maart (VOL)

U kunt op deze dagen een afspraak maken voor de volgende tijden:
12.00 uur of 15.00 uur.

Reken voor uw bezoek op ongeveer anderhalf tot twee uur. U heeft dan ruim de tijd uw wensen voor te leggen, de collectie te bekijken en een mooi ontwerp te laten maken.

14 krt geelgouden trouwringen gemaakt voor een bruidspaar uit amsterdambicolor trouwringen in geel en witgoud met 8 briljanten in de damesring

Trouwringen in Diemen

Op onze trouwringenlocatie in Diemen kunt u op de eerste maandag van elke maand op afspraak terecht om onze bijzondere ringen te bekijken, en uw wensen te bespreken met de goudsmid.

In Diemen kunt u niet de gehele collectie bezichtigen. Wilt u bepaalde modellen passen die u op onze website heeft gezien, of heeft u specifieke wensen? Overleg dan even telefonisch of per mail met ons. We zorgen er dan voor dat u op onze locatie Diemen de trouwringen kunt bekijken waar u belangstelling voor heeft!

Wilt u de complete collectie bekijken of komt de maandag u niet uit? Dan kunt u het best een afspraak maken bij onze trouwringenstudio in Diemen. Hier kunt u op afspraak de hele collectie trouwringen zien.
Naast Diemen en Amersfoort bent u natuurlijk ook van harte welkom in Veenhuizen, waar u bovendien het goudsmidatelier kunt bezichtigen: de plek waar onze ringen in het vuur worden gesmeed.
Dit bijzondere dorp was ooit een dwangkolonie en is nu genomineerd voor de werelderfgoedlijst van Unesco. Veel mensen combineren een bezoek aan onze edelsmederij dan ook met een rondje langs de musea, galeries en meer dan 100 rijksmonumenten die het ‘gevangenisdorp’ telt.

Hou het nieuws bij over onze vestiging in Diemen op onze G+ pagina.