Nieuws
18 dec

BIJZONDERE TROUWRINGEN HEEFT EXTRA OPENINGSTIJDEN IN DE KERSTVAKANTIE

In de kerstvakantie je trouwringen uitzoeken: als je in de kerstperiode vrij hebt, is dat een uitstekend moment om op jullie gemak trouwringen te gaan bekijken. Oriënteer je eerst eens rustig thuis op internet om een beeld te krijgen van het aanbod. Wat spreekt jullie het meest aan?

bruidspaar in de sneeuw
Bekijk op deze site onze verschillende stijlen en ontwerpen. Heb je mooie trouwringen gevonden die naar je smaak zijn of zoek je juist iets anders? Goed om te weten dat er in onze goudsmederij heel veel mogelijk is! Het kan helemaal naar jullie wens. En weet je nog niet goed wat je wilt, of hebben jullie een verschillende smaak? Dat komt vaak voor en je kunt bij ons rekenen op een goed en betrouwbaar advies. Samen met jullie bekijk ik wat het best bij jullie past. Zo weet je zeker dat je een set heel persoonlijke ringen krijgt die met jullie beiden matchen.

14 kataat witgouden trouwringen met 15 mooie briljanten vvs/tw
Dus plan maar een afspraak in!
Op onze locatie Amersfoort kun je in de kerstvakantie terecht op:
•    Dinsdag 27 december
•    Woensdag 28 december
•    Maandag 2 januari
•    Dinsdag 3 januari
•    Zaterdag 7 januari

In Veenhuizen, waar onze edelsmederij is gevestigd, kun je op de meeste dagen een afspraak maken om trouwringen te bekijken – dat kan overdag en ’s avonds.
Ook op 24 december, de zaterdag voor kerst, kun je in Veenhuizen terecht.

Reken voor je bezoek op ongeveer 1,5 uur. Omdat we op afspraak werken, hebben jullie alle tijd om ongestoord op je gemak de collectie te bekijken en je vragen voor te leggen.

Maak nu een afspraak: klik op de rode knop ‘afspraak maken’!

Veenhuizen winter Edelsmederij Verweij
Onze edelsmederij in Veenhuizen in de sneeuw, met uitzicht op de achthoekige koepelkerk.