Nieuws
07 dec

BIJZONDERETROUWRINGEN IS OPEN IN DE KERSTVAKANTIE 2022-2023

De periode rond Kerst en Oud & Nieuw is de ideale tijd om jullie trouwringen uit te zoeken. Trouwringen uitzoeken is geen last-minute klus. Begin zo’n zes tot acht maanden voor de bruiloft met het oriënteren op de trouwringen. Rond de kerstvakantie is het atelier extra geopend. Veel mensen zijn vrij rond de feestdagen en dat maakt de kerstvakantie een populair moment om trouwringen uit te zoeken. Wees dus op tijd met het maken van een afspraak. De openingstijden vind je verderop op de pagina.

Voordat jullie trouwringen gaan uitzoeken, is het handig om van te voren alvast een beetje te overleggen en na te denken over het materiaal, model, de steentjes en een eventuele gravering. Er is zoveel moois te vinden dat het overweldigend kan zijn om een keuze te maken.

Exclusieve trouwringen uitzoeken

Op onze website vind je trouwringen in allerlei stijlen. Zoek je bijvoorbeeld naar Exclusieve trouwringen of organische trouwringen in 18 karaat geelgoud of juist iets heel exclusiefs zoals Platina.

Nadat je thuis wat inspiratie hebt opgedaan, helpt het vaak om met eigen ogen naar wat voorbeelden te komen kijken.

Aan tafel bij de goudsmid
Bij de goudsmid kun je een afspraak maken voor een gratis oriënterend gesprek. Goudsmid Hildardjan Verweij neemt graag de tijd voor jullie. Een afspraak duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

“Tijdens de afspraak kun je in alle rust, zonder andere bezoekers om je heen, de collectie bekijken. Ik laat de collectie zien en help jullie bij het kiezen van ringen die helemaal naar jullie wensen zijn. Als je compleet eigen trouwringen wilt laten ontwerpen kan dat natuurlijk ook. We bespreken jullie ideeën en ik geef meteen aan wat er mogelijk is.”

Plan dus snel een afspraak in!
– Op onze locatie Amersfoort kun je in de kerstvakantie terecht op:
– woensdag 28 december
– zaterdag 31 december
– zaterdag 7 januari

In Veenhuizen, waar onze edelsmederij is gevestigd, kun je een afspraak maken voor:
– donderdag 29 december
– vrijdag 30 januari
– maandag 2 januari t/m vrijdag 6 januari

Buiten de kerstvakantie kun je in Veenhuizen op de meeste dagen een afspraak maken om trouwringen te bekijken – dat kan overdag en ’s avonds.

Maak meteen een afspraak: klik op de rode knop ‘afspraak maken’!

Onze edelsmederij in Veenhuizen in de sneeuw, met uitzicht op de achthoekige koepelkerk.