Nieuws
06 dec

BIJZONDERETROUWRINGEN.NL IS OPEN IN DE KERSTVAKANTIE

De periode rond kerst is de populairste tijd van het jaar als het om huwelijksaanzoeken gaat. En zeg nou zelf, het is natuurlijk ook wel erg romantisch om zo’n klein vierkant doosje onder de kerstboom te vinden en zo ten huwelijk gevraagd te worden.

Maar niet alleen voor huwelijksaanzoeken is de kerst favoriet. Doordat veel mensen vrij zijn rond de feestdagen, is de kerstvakantie ook een heel geliefd moment om trouwringen uit te zoeken. Het is voor BijzondereTrouwringen.nl dan ook het begin van het hoogseizoen. We raden stellen aan om hun trouwringen het liefst tussen de 4 à 8 maanden te bestellen. Het uitzoeken van je trouwringen in december/januari komt dus qua planning mooi uit met de populairste trouwmaanden: mei, juni en september. Daarom zijn we rond de kerstvakantie extra geopend. De openingstijden vind je verderop op de pagina.

Wij adviseren om je eerst thuis op je gemak online te oriënteren. Lekker knus samen achter de laptop of met de tablet op schoot inspiratie opdoen. Zo krijg je een goed beeld van het trouwringenaanbod.

trouwringen van goud in natuurlijke organische stijl

Speciale trouwringen uitzoeken

Op onze website vind je trouwringen in allerlei stijlen. Zoek je bijvoorbeeld naar speciale trouwringen of organische trouwringen in 18 karaat geelgoud of juist iets heel exclusiefs met veel briljanten? In onze goudsmederij kan veel worden gesmeed! Helemaal naar jullie wens.

Samen met jullie bekijk ik wat jullie het meest aanspreekt en wat bij jullie past. Met een luisterend oor en veel vakkennis.

Zo komen jullie vanzelf uit bij die unieke set van heel persoonlijke trouwringen! Want een ring die je mooi staat, daar heb je een leven lang plezier van.

Plan dus snel een afspraak in!  www.bijzonderetrouwringen.nl/agenda

Op onze locatie Amersfoort kun je in de kerstvakantie terecht op:
– zaterdag 22 december
– donderdag 27 december
– zaterdag 29 december
– zondag 30 december
– woensdag 2 januari
– zaterdag 5 januari

In Veenhuizen, waar onze edelsmederij is gevestigd, kun je een afspraak maken voor:
– zondag 23 december
– vrijdag 28 december
– donderdag 3 januari
– vrijdag 4 januari

Buiten de kerstvakantie kun je in Veenhuizen op de meeste dagen een afspraak maken om trouwringen te bekijken – dat kan overdag en ’s avonds.

Reken voor je bezoek op zo’n 1,5 uur. Omdat we op afspraak werken, kunnen jullie in alle rust en ongestoord de collectie bekijken en je vragen voorleggen.

Maak meteen een afspraak: klik op de rode knop ‘afspraak maken’!

Onze edelsmederij in Veenhuizen in de sneeuw, met uitzicht op de achthoekige koepelkerk.