Nieuws
04 dec

OPEN DAGEN KERSTVAKANTIE 2015-2016

Trouwen jullie in 2016? Dan is de kerstvakantie een prima tijd om eens op je gemak naar trouwringen te zoeken. Je kunt thuis op de bank beginnen: kijk maar eens rond op deze site. Hier zie je een deel van onze unieke modellen in goud, maar ook andere mooie metalen, zoals platina en titanium. We ontwerpen en maken zowel organische earth ringen met speelse vormen als strakke modellen met rechte lijnen. Ook werken we veel met mooie briljanten. Het leuke van ringen uitzoeken bij een edelsmid is, dat je een paar persoonlijke ringen kunt laten maken die perfect bij jullie passen. Helemaal naar jullie wens, dus.

Open dagen Bijzondere Trouwringen
Je bent van harte welkom op onze extra open dagen in Amersfoort op 27, 28 ,29 en 30 december of 2 en 3 januari. Of in Veenhuizen op 21, 22, 23, en 24 december. Je kunt op deze dagen op afspraak terecht. Het voordeel van zo’n afspraak is dat we alle tijd hebben. Zo kunnen jullie op je gemak de collectie bekijken, mooie ringen passen en al jullie wensen bespreken. De nieuwe collectie 2016 ligt voor je klaar!

Zwarte trouwringen

We hebben mooie nieuwe ontwerpen in witgoud, geelgoud en roodgoud, met en zonder diamanten. Dé trend voor 2016 zijn zwarte trouwringen: prachtige blikvangers voor mensen die op zoek zijn naar iets heel bijzonders.
Kijk maar naar dit ontwerp: model Chiaroscuro, in zwart zirkonium en witgoud. Het zwarte en het witte metaal steken lekker fel tegen elkaar af. In de donkere baan van de damesring zijn bovendien drie witte briljanten gezet, die perfect tot hun recht komen tegen de donkere ondergrond. En zo hebben we nog veel meer unieke ringen in huis.
zwart trouwringen

Wees welkom in onze trouwringenstudio in Amersfoort of Veenhuizen. Er is nog plek: maak snel een afspraak met de datumplanner of bel/mail even!