Traditionele roos diamanten

roos diamanten

Roos diamanten zijn met een eeuwenoude techniek geslepen en geven je trouwring stijl!

Een roos geslepen diamant heeft een vlakke onderkant. Hij wordt gezet op een ondergrond van zilverfolie, zodat er een subtiele lichtweerkaatsing optreedt. Heel anders dan bij briljant. Een briljant fonkelt fel, terwijl een roos diamant een zachtere schittering heeft. Maar ook heel mooi, met een klassieke uitstraling. Hij fonkelt, zou je kunnen zeggen. Vooral bij lamplicht zorgt een diamant met roosslijpsel voor een prachtig lichtspel. Bekijk onze organische trouwring met roosdiamant Tondo maar eens. In de damesring prijkt een grote, diep donkergroene diamant die roos geslepen is.

Wist je dat een roosdiamant goedkoper is dan een briljant? Dat is toch een mooi voordeel. En je krijgt er iets heel bijzonders voor terug: een aparte, grote steen die niet zo bling bling is, maar die je ring een vleugje klassiek geeft. Want wat is er unieker dan een gloednieuwe ring met een traditioneel geslepen steen. Een sieraad dat oude tijden laat herleven.

Sieradenontwerper Hildardjan Verweij heeft tal van mooie diamanten in de collectie, in verschillende slijpvormen en kleuren. Dus kom je licht eens opsteken en ervaar hoe mooi onze diamanten schitteren!

Roos diamant