Unieke Trouwringen

Unieke trouwringen van collega-goudsmeden die net als BijzondereTrouwringen.nl onderscheidende design trouwringen maken van perfecte kwaliteit. Bekijk hieronder een aantal van hun mooiste creaties.

Unieke trouwringen van een meester-goudsmid

Unieke trouwringen: bij BijzondereTrouwringen.nl vindt u naast onze eigen collectie handgemaakte trouwringen ook modellen van collega’s. Meester-goudsmeden die net als wij in eigen atelier unieke sieraden ontwerpen en maken, met veel vakmanschap en oog voor detail. Van veel modellen worden maar enkele stuks per jaar gemaakt; u bent dan ook verzekerd van iets heel bijzonders.

De design trouwringen van onze collega’s uit binnen- en buitenland vormen een goede aanvulling op de eigen collectie van goudsmid Hildardjan Verweij. Het zijn onderscheidende ontwerpen die er volmaakt bij aansluiten. Elke edelsmid heeft zijn eigen stijl.

De collectie van onze collega’s omvat tijdloze modellen in verschillende stijlen. Hun overeenkomst: ze zijn anders dan anders en hebben niets van de traditionele trouwring.
Sommige modellen bestaan uit vloeiende lijnen als golvend water; bij andere ontwerpen lijkt het goud wel origami-gevouwen. Uniek design!

Opvallend is bijvoorbeeld het model Caro, met in de damesring een ‘zwevende’ briljant. De steen lijkt los te zweven, maar zit in werkelijkheid muurvast verankerd in het metaal.
De Retro trouwringen zijn tijdloos mooi en ontworpen met een knipoog naar vintage design ringen.
Wilt u liever vierkante trouwringen? Ook dat is mogelijk. Modellen als Carattere of Quadrato zijn regelrechte blikvangers. Als u ze om heeft, merkt u dat ook vierkante ringen heel prettig dragen. Dus kom ze gerust eens uitproberen!
Sommige ontwerpen van onze collega-goudsmeden zijn bovendien zeer geschikt als unieke ring voor een huwelijksaanzoek.

Unieke trouwringen van onze collega’s

Alle bijzondere trouwringen van onze collega’s kunnen worden uitgevoerd in 14 karaat en 18 karaat goud. 18 karaat goud is erg mooi en heeft een hoger goudgehalte dan 14 karaat; het bevat maar liefst 75% puur goud.
Bijna alle modellen zijn leverbaar met een grote of juist kleinere briljant. Een grote steen is kostbaarder, maar vangt ook direct de aandacht. Bij een model als Fuoco speelt diamant de hoofdrol. Een kleinere steen is daarentegen subtieler, maar geeft een ring wel een sierlijke uitstraling.

Bekijk hier op uw gemak de unieke trouwringen van onze collega’s en het zal u duidelijk zijn: stijlvol design siert uw hand een leven lang!