Trouwringen witgoud

Zijn jullie op zoek naar mooie trouwringen witgoud die een leven lang jullie hand sieren? Misschien zelfs een ring bezet met een princess diamant? Witgouden trouwringen zijn tijdloos en passen overal bij.

Trouwringen van witgoud

Een trouwring van witgoud heeft heel wat voordelen: witgoud is trendy en toch tijdloos en makkelijk te combineren met uw andere sieraden. Een veelzijdig metaal dus. Bovendien is witgoud door zijn legering hypoallergeen. Een positieve eigenschap en goed nieuws voor mensen die gevoelig zijn voor allergische reacties.

Witgouden trouwring; betekenisvol symbool van liefde

Het aanbod witgouden trouwringen is tegenwoordig erg groot en een zoektocht naar de perfecte ring is soms ingewikkeld. Bij veel juweliers komt u populaire merken en dezelfde modellen tegen. Hierdoor kan het lastig zijn om een ring te kiezen die werkelijk betekenisvol is en echt past bij uw wensen.

Goudsmid Hildardjan heeft geen standaard ringen of merken in huis. De uitgebreide collectie betreft unieke, handgemaakte exemplaren die dienen als voorbeeld. Op die manier kunnen jullie samen een ring of ontwerp kiezen. Een ring die 100% weergeeft wat jullie voor elkaar betekenen.

Diverse stijlen trouwringen witgoud, oneindig veel mogelijkheden

En hebben jullie zelf een ontwerp in gedachten of lopen de smaken uiteen? Geen probleem. Trouwringen hoeven niet gelijk te zijn aan elkaar om toch eenheid uit te stralen.
Goudsmid Hildardjan maakt graag een ontwerp voor jullie, kosteloos, inclusief een vrijblijvende prijsopgave. Aan het maken van een ontwerp zijn geen verplichtingen verbonden.

Onze collectie trouwringen witgoud omvat verschillende mooie stijlen: sommige vallen op door hun strakke rechte lijnen en andere juist door hun natuurlijke vormgeving.
Dankzij zijn neutrale kleur matcht witgoud perfect met andere metalen en met edelstenen. Trouwringen in witgoud met diamant zijn een topper: een witte briljant schittert volmaakt als hij wordt gezet in wit metaal. Dat komt omdat het wit van de diamant zo niet door andere kleuren metaal wordt beïnvloed. Witte briljanten komen daarom optimaal tot hun recht.

Maar ook gekleurde stenen steken mooi af tegen het witte goud: groene briljant bijvoorbeeld of oranje korund. Zulke stenen krijgen een nog intensere kleur als ze worden gezet in witgoud of wit edelmetaal. En wat dacht u van trouwringen witgoud met zwarte diamanten?

De goudsmid combineert witgoud ook graag met andere metalen. Trouwringen witgoud met zwart zirkonium geeft een fraai contrast. Subtieler is het kleurverschil tussen witgoud en platina, een metaal dat nog witter van kleur is. Je krijgt dan een heel mooie schakering van twee wit-tinten. Ton sur ton, heet zo’n effect en is op het moment erg populair. Een andere geslaagde combinatie is wit met roodgoud. De match van koel wit met warm rood doet het goed aan je hand. Zulke bicolor ringen vallen op door hun spannende contrast.

Een combinatie van trouwringen witgoud met diamanten

U kunt kiezen uit ringen in mat of glans. Glanzend gepolijst witgoud fonkelt mooi en springt in het oog. Gematteerd witgoud oogt iets donkerder en heeft een rustige uitstraling. Gecombineerd met een brede, rechte vormgeving krijgt mat goud een stoere look.

Door delen van een trouwring te matteren en andere vlakken juist hoogglans te polijsten kan de edelsmid speelse effecten aanbrengen. Deze technieken wordt veel gebruikt bij organische trouwringen in witgoud.

Trouwringen witgoud set met 12 briljanten

Witgoud wordt niet in de natuur gevonden. Het is een legering van goud, koper, zilver en palladium. (Overigens zijn alle gouden sieraden gemaakt van een goudlegering; puur goud is te zacht om tot sieraad te verwerken.)

In onze legeringen gebruiken we geen nikkel, omdat dit bij sommige mensen allergische reacties teweegbrengt. In plaats daarvan voegen we aan de legering palladium toe. Een edel en hypoallergeen metaal dat witgoud een heel mooie rustige gloed geeft.

Vroeger zag je nauwelijks witgouden trouwringen. Van oudsher waren ze altijd geelgoud; uiteraard met een klassieke vormgeving. Met trouwringen van goud bedoelt men in de spreektaal dan ook meestal geelgoud. Maar in de jaren ‘80 deed witgoud plotseling zijn intrede in de trouwringensector. Een uitkomst voor mensen die de uitstraling van wit metaal mooier vinden.
Veel mannen hebben een voorkeur voor brede trouwringen witgoud met een rechte lijnvoering. De rustige kleur van het metaal in combinatie met rechte, strakke vormen zonder veel versiering geeft zulke partnerringen een stoere uitstraling.

Een maatwerk witgouden ring met levenslange garantie

Goudsmid Hildardjan maakt trouwringen voor ieder budget. Een eenvoudige, wit-gouden trouwring is goedkoper dan een ring met een toevoeging of vele extra’s. Als de goudsmid meer tijd nodig heeft om uw ring met diverse extra’s te voltooien, zal de uiteindelijke prijs ietwat hoger uitvallen. Een exacte prijsopgave zal vanzelfsprekend van te voren aan u worden doorgegeven en wordt bepaald door onder andere:

  • De ringmaat, -breedte en -dikte
  • Het gewicht van de ring
  • Het karaat gehalte van het goud
  • De zuiverheid van eventuele briljanten
  • De arbeidsuren van de goudsmid

Trouwringen in witgoud met diamant

Op alle witgouden verlovingsringen of trouwringen die u wenst te kopen, krijgt u levenslange garantie. En of het nu goedkope ringen zijn of ringen met eindeloos veel extra’s… dat maakt niet uit. Wat die extra’s betreft: wist u dat u zelfs een speciaal symbool kunt laten graveren? Bijvoorbeeld een teken dat vertelt hoe de liefde tussen u beiden ontstond en steeds weer ontstaat. Dat symbool van uw liefde voor elkaar op een passende manier verwerkt in witgouden ringen, dat is echt speciaal!

Ook op graveringen geldt: levenslang garantie. Onze ringen zijn duurzaam en zullen nauwelijks slijten. Zowel de witgouden trouwring van uw partner als die van uzelf blijft prachtig. Ook bij jarenlang dragen van de ringen. En draagt u de ring even niet? U krijgt van ons een stijlvol ringendoosje mee, waarin u de ring veilig kunt opbergen.

Online oriënteren op passende trouwringen witgoud?

Aangezien iedere ring uniek is en volledig op maat gemaakt wordt, is online bestellen niet mogelijk. De mooie foto’s, de uitgebreide informatie en het ruime assortiment zijn online geplaatst zodat u zich alvast kunt oriënteren en bepalen welke stijl aanspreekt. Uw wensen kunt u kenbaar maken in het atelier of de studio: veel stelletjes gingen u al voor!

Bijzonderetrouwringen.nl helpt u en uw geliefde als partners in uw zoektocht naar passende ringen. Er is ontzettend veel keuze! Als u een mooi model heeft gezien, ringen wilt passen of uw wensen wilt bespreken, kunt u een afspraak maken bij de trouwringenstudio in Amersfoort of bij het atelier in Veenhuizen.

Ons aanbod is breed: daardoor vindt u gemakkelijk iets wat goed combineert met uw andere sieraden, uw horloge en uw kleding. Precies naar uw smaak dus.
Wilt u meer modellen zien? Heeft u bijzondere wensen of vragen? Wilt u een eigen ontwerp laten zien? Heeft u een bestaande ring en wilt u deze aangepast hebben? Kom eens langs op afspraak. Met een ringenbos wordt bepaald wat uw maat is, u kunt ringen passen en natuurlijk meer ontwerpen bewonderen! Samen kiest u de mooiste match!

Want trouwringen van witgoud zijn tijdloos…