Bicolor trouwringen

De bicolor trouwringen uit onze collectie gekleurde trouwringen blinken uit in contrast. Mooie combinaties van geelgoud en witgoud of witgoud met roodgoud. En voor de echte kleurliefhebbers hebben we tricolor trouwringen in drie kleuren goud.

Bicolor trouwringen

De meerkleurige trouwringen laten in één oogopslag zien hoeveel er mogelijk is als je verschillende kleuren goud combineert in een ring. Een bicolor trouwring in twee kleuren goud biedt jullie de mogelijkheid om allebei jullie eigen kleurencombinatie te kiezen. Bijvoorbeeld geel met een wit accent of juist andersom.
Neem nou onze relatieringen Diamante: de damesring is opgebouwd uit twee geelgouden banen en in het midden een witgouden baan. Bij de herenring is het precies andersom: deze brede en stoere ring is van witgoud, met een dieper gelegen baan in gezandstraald geelgoud.
Zo kiest u allebei uw eigen kleur en vormen beide trouwringen toch een perfect geheel.

Een tweekleurige trouwring in roodgoud en witgoud oogt weer heel anders. Dat komt omdat het contrast bij trouwringen in rood en wit goud groter is. Bovendien is roodgoud een heel volle, warme kleur, terwijl witgoud juist een koele tint is. De mix van deze twee kleuren geeft een heel verrassend effect. Kijk maar naar ons bicolor model Contrasto. De naam zegt het eigenlijk al.

Goed om te weten: voor een sterk kleurcontrast kunt u het best kiezen voor matte bicolor trouwringen. Bij een ring die is gematteerd, valt de reflectie weg, waardoor de kleurencombinatie krachtig tot zijn recht komt. Bij glanzende bicolor ringen is het contrast minder sterk, maar zulke trouwringen hebben wel een mooie glossy look.

“Colour me your colour baby…” Blondie zong het lang geleden al. Bent u dol op alle kleuren goud, dan spreekt Triade u vast aan. Een speels vormgegeven meerkleuren trouwring met drie banen: één in roodgoud, één in witgoud en één in geelgoud. De vier briljanten en de blauwe saffier maken de kleurige look van Triade helemaal af. Tricolor trouwringen, ofwel trouwringen in drie kleuren goud, zijn onalledaags en lekker eigenzinnig.

Ook mooi: trouwringen in geelgoud en platina: een unieke combinatie doordat de koele witte tint van platina opvallend contrasteert met warm geelgoud.
En zo heeft de goudsmid van BijzondereTrouwringen.nl nog veel meer mooie combinaties bedacht, waarbij lijnenspel en kleuren samen een uniek geheel vormen. Een kleine greep uit deze modellen ziet u hier!

Naast bicolor modellen hebben we natuurlijk nog veel meer mooie trouwringen met een uitgekiend ontwerp. Zo verschillend als ze zijn, ze hebben één ding met elkaar gemeen: ze stralen een schoonheid uit die altijd weer opnieuw de aandacht trekt.