Sterk staal

titanium trouwringen met staal of rvs

Edelstaal straalt rust uit. Of u nu gaat voor een stoere, sterke look met een rechttoe rechtaan vormgeving zonder poespas, of voor subtiel chic met een fonkelende diamant. Edelstaal lijkt zich aan te passen aan zijn vormgeving en kan stoer of juist elegant ogen.
Dat heeft alles te maken met de heldere lichte kleur van het metaal. Een kleur die in niets lijkt op die van andere metalen, zoals witgoud, titanium en platina. Uniek dus.

En dan is edelstaal ook nog eens oersterk en duurzaam. En trendy, want trouwringen van edelstaal zijn ‘in’: steeds meer mensen ontdekken dit mooie metaal. De modellen uit onze collectie zijn strak en stijlvol vormgegeven. Ze trekken de aandacht, op heel eigen wijze.

Staal laat zich op alle mogelijke manieren combineren. Briljant staat er subliem bij, maar ook donkergrijs titanium, zwart zirkonium of roodgoud. Heel gedurfd is het samenspel van edelstaal met 22 karaat – dus bijna puur – geelgoud.

Ons model Intenso laat zien wat het effect is van de match tussen helder lichtgrijs staal en het wat donkerder grijs van titanium. Een mooie combi en zo kunnen we nog veel meer sterke staaltjes laten zien!

Edelstaal