Exclusieve trouwringen

De exclusieve trouwringen uit onze collectie hebben stijl. Het zijn schitterende blikvangers: letterlijk en figuurlijk!

Exclusieve trouwringen – een klasse apart

De exclusieve trouwringen met diamanten uit ons atelier vormen een klasse apart. Ze zijn met zorg ontworpen en gemaakt en bezet met prachtige diamant geslepen briljant.
De diamanten die wij gebruiken zijn Kimberley gecertificeerd (conflictvrij) en worden ingekocht te Antwerpen, wereldwijd het centrum van de diamanthandel.

Onze zeer exclusieve trouwringen hebben één ding met elkaar gemeen: hun diamanten spelen de hoofdrol. Het zijn stenen met een mooi vuur, zoals dat in vakjargon heet.
Het licht dat van bovenaf in een briljant schijnt, valt uiteen in rood, oranje, geel, groen, blauw en violet. Doordat diamant een hoge dispersie (kleurschifting) heeft, ontstaat er bij lichtinval een fonkelend kleurenspel: dit is wat wij in vaktaal het vuur van een diamant noemen.
Dit vuur is goed te zien in de briljanten die onze meest chique trouwringen sieren.

Exclusieve trouwringen met diamanten rondom

Het model Ricordo Particolare spant misschien wel de kroon. Een eyecatcher in witgoud die rondom is bezet met 32 schitterende briljanten. Bij elke beweging die u maakt spelen licht en kleur hun spel.
Ook de platina damesring uit de lijn Levante is rondom bezet met briljanten. De stenen liggen iets verdiept in het intens helderwitte edelmetaal. Een lust voor het oog.

De exclusieve trouwringen uit onze collectie zijn niet alleen exclusief vanwege hun vele fonkelende diamanten, maar ook omdat goudsmid Hildardjan er maar enkele stuks per jaar van maakt. U heeft in alle opzichten dus iets heel bijzonders!