De nieuwste collectie, een kijkje achter de schermen van het atelier, nieuwtjes over de edelsmederij, ofwel: werk in uitvoering. Het laatste nieuws over BijzondereTrouwringen.nl leest u hier!

Nieuws
13 okt

Het witte metaal van witgoud is tijdloos en goed te combineren met andere sieraden van goud of zilver, het past vrijwel overal bij. Of je nu van lichte vrolijke kleding houdt of liever rustige, donkere outfits draagt. Daardoor is het … Lees verder »

21 sep

Structuren te over als het op trouwringen aankomt. Het aanbod is groot, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een stoere, robuuste set met hamerslag, maar ook mat geschuurde ringen of organische structuren zijn mogelijk. Er zijn vele manieren om een … Lees verder »

23 jun

Een trouwring van titanium, daar denk je misschien niet meteen aan als je op trouwringenjacht gaat! Toch is het de moeite waard om eens stil te staan bij ringen van dit bijzondere metaal, als jullie op zoek zijn naar mooie … Lees verder »

31 mei

De bijzondere verlovingsring om je vinger heeft je aanstaande met veel zorg voor jou uitgezocht. Een juweeltje bezet met diamant of een andere speciale edelsteen. En jij? Je hebt vast en zeker ja gezegd! Het huwelijksaanzoek was een onvergetelijk moment … Lees verder »

23 mei

Mooie bruidssieraden in goud of platina stelen de show op je trouwdag! Als je de perfecte trouwjurk hebt uitgezocht en jullie hebben je droomringen gevonden, dan is het goed om eens na te denken over de andere sieraden die je … Lees verder »

29 apr

Trouwringen van palladium: je hoort er nog niet zo vaak over, maar hun populariteit stijgt snel. Steeds meer aanstaande bruidsparen kiezen voor droomringen van dit bijzondere metaal. En terecht: want palladium trouwringen zijn betaalbaar en ook nog eens erg mooi. … Lees verder »

12 mrt

Trouwringen van Fairtrade goud of van fair goud: met beide zit je goed! Al onze trouwringen zijn gemaakt van fair gold ofwel gerecycled goud, maar je kunt ook kiezen voor ringen met het officiële Fairtrade keurmerk. Neem nou ons tijdloze … Lees verder »

15 dec

De brede trouwringen uit onze collectie vormen een groep apart. Ze zijn stoer, onderscheidend en heel verschillend qua vormgeving en structuur. Breed is natuurlijk een rekbaar begrip. We spreken van brede trouwringen als de breedte minimaal een millimeter of 6-7 … Lees verder »

22 okt

Trouwringen gemaakt van twee kleuren goud noem je bicolor trouwringen. En zulke ringen hebben veel voordelen! Ze staan mooi, passen bij iedere huidskleur en combineren bovendien heel makkelijk met je andere sieraden. Daarom zetten we de bicolor ring hier eens … Lees verder »

15 sep

Briljant of diamant – raak jij van die namen ook in de war? We laten wat (fonkelend) licht schijnen op de mooiste steen die er bestaat. Want trouwringen met briljanten zijn per definitie bijzonder. Diamant is een gesteente. Het wordt … Lees verder »

07 jun

Unieke ideeën voor je huwelijk in de omgeving van Amersfoort: we zetten ze op een rij! Als je gaat trouwen, dan zit je in Amersfoort gebeiteld. Er zijn zowel in het centrum als buiten de stad fantastische trouwlocaties te vinden. … Lees verder »

15 mei

De gouden grasringen uit onze collectie zijn uniek. Het zijn ringen die (bijna) niemand anders draagt en waarmee je je kunt onderscheiden. De natuur vastgelegd in goud! Grastrouwringen zijn origineel en door hun natuurlijke vormen staan ze prachtig aan je … Lees verder »