De nieuwste collectie, een kijkje achter de schermen van het atelier, nieuwtjes over de edelsmederij, ofwel: werk in uitvoering. Het laatste nieuws over BijzondereTrouwringen.nl leest u hier!

Nieuws
23 mei

Als je vóór 31 augustus 2019 een afspraak maakt bij onze ateliers in Amersfoort of Veenhuizen, krijg je bij aanschaf van een paar trouwringen nu tijdelijk gratis één briljant t.w.v. maximaal € 200,- in je trouwring gezet.* Een fonkelende blikvanger … Lees verder »

18 mei

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en nu is het tijd om de perfecte trouwringen te vinden die passen bij jullie droomhuwelijk. Dit handige stappenplan helpt je op weg om gegarandeerd de trouwring te vinden waar je: “Ja, ik wil,” tegen zegt. … Lees verder »

13 apr

Bij een bruiloft horen trouwringen. De symboliek die erbij hoort en de gewoonte om trouwringen te dragen is een traditie die al eeuwen teruggaat. Maar hoe is dat eigenlijk zo gekomen? Net als de Egyptenaren Het oudste bewijs van wat … Lees verder »

05 feb

Trouwringen kopen is niet iets dat je dagelijks doet. Het is een aankoop waar je goed over na wilt denken, omdat de ringen uiteindelijk een blijvend, tastbare herinnering zijn aan een van de mooiste dagen in jullie leven. De keuze … Lees verder »

18 dec

Wat zijn de trends voor 2019? We onthullen wat de trends zijn op trouwringen-gebied voor het komende jaar en je ontdekt welke materialen en stijlen het populairst zullen worden. Eén ding is zeker: trouwringen worden persoonlijker dan ooit! Trouwringen kleurtrends … Lees verder »

06 dec

De periode rond kerst is de populairste tijd van het jaar als het om huwelijksaanzoeken gaat. En zeg nou zelf, het is natuurlijk ook wel erg romantisch om zo’n klein vierkant doosje onder de kerstboom te vinden en zo ten … Lees verder »

13 okt

Het witte metaal van witgoud is tijdloos en goed te combineren met andere sieraden van goud of zilver, het past vrijwel overal bij. Of je nu van lichte vrolijke kleding houdt of liever rustige, donkere outfits draagt. Daardoor is het … Lees verder »

21 sep

Structuren te over als het op trouwringen aankomt. Het aanbod is groot, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een stoere, robuuste set met hamerslag, maar ook mat geschuurde ringen of organische structuren zijn mogelijk. Er zijn vele manieren om een … Lees verder »

23 jun

Een trouwring van titanium, daar denk je misschien niet meteen aan als je op trouwringenjacht gaat! Toch is het de moeite waard om eens stil te staan bij ringen van dit bijzondere metaal, als jullie op zoek zijn naar mooie … Lees verder »

31 mei

De bijzondere verlovingsring om je vinger heeft je aanstaande met veel zorg voor jou uitgezocht. Een juweeltje bezet met diamant of een andere speciale edelsteen. En jij? Je hebt vast en zeker ja gezegd! Het huwelijksaanzoek was een onvergetelijk moment … Lees verder »

23 mei

Mooie bruidssieraden in goud of platina stelen de show op je trouwdag! Als je de perfecte trouwjurk hebt uitgezocht en jullie hebben je droomringen gevonden, dan is het goed om eens na te denken over de andere sieraden die je … Lees verder »

29 apr

Trouwringen van palladium: je hoort er nog niet zo vaak over, maar hun populariteit stijgt snel. Steeds meer aanstaande bruidsparen kiezen voor droomringen van dit bijzondere metaal. En terecht: want palladium trouwringen zijn betaalbaar en ook nog eens erg mooi. … Lees verder »