Organische trouwringen

De bijzondere organische trouwringen uit onze collectie hebben vloeiende of juist grillige lijnen. Het reliëf en het spel tussen mat en glans maakt deze natuurlijke trouwringen tot speelse en tijdloze blikvangers.

Organische trouwringen: the naturals onder onze ringen

De organische trouwringen van BijzondereTrouwringen.nl hebben golvende of grillige vlakken die mat of glanzend zijn. Dit contrast wordt nog versterkt door het reliëf van de ringen. Het effect is sprekend.

Onze natuurlijke ontwerpen hebben elk hun eigen uitstraling. Trouwringen geïnspireerd op water, op gras of op boomschors: onze organische ringen zijn ontworpen met een blik op de natuur. En juist door die natuurlijke uitstraling behouden ze altijd hun charme. We hebben dan ook heel wat van deze speciale trouwringen in huis!

Een greep uit onze ‘naturals’.
Golvende zandduinen vormen de inspiratiebron voor model Colle. Subtiele natuurlijke ringen met een vloeiend reliëf en een rustige uitstraling. Volmaakt tijdloos
De Vigore ringen zijn ruwe trouwringen met een boomschors look. Aards, breed en stoer, in warm roodgoud. Zo ruw als de ringen ogen, zo zacht voelen ze trouwens aan.
De Grasringen zijn uniek. Ze zijn niet alleen geïnspireerd op gras – elke grasring is zelfs een exacte kopie in goud van een echte grashalm.

Organische trouwringen met natuurlijke contrasten

Bijzonder aan onze naturals is dat de gematteerde gedeelten blijvend mat zijn, waardoor ze mooi contrasteren met de glanzend gepolijste vlakken. Dat kan doordat goudsmid Hildardjan Verweij de matte structuren er met een speciale techniek in brandt. Het gematteerde effect bij onze natuurlijk vormgegeven ringen is dus voor het leven.

Sinds 2007 maakt de goudsmid van BijzondereTrouwringen.nl trouwringen die bestaan uit twee kleuren massief goud. Dit gebeurt met een uniek procedé. Een voorbeeld van een organische ring gemaakt met deze techniek is het model Sfera.
Door de witgouden ring slingert een ader van massief geelgoud die erin is gesmolten.
Relatieringen die met deze techniek worden gemaakt, hebben altijd een basisring van witgoud. Witgoud heeft namelijk een hoger smeltpunt dan geelgoud en roodgoud. Bij het maken van Sfera is het geelgoud in de witgouden ring gesmolten.

Met deze combinatietechniek kan Hildardjan prachtige natuurlijke bicolor ringen maken. Heel symbolisch en persoonlijk is bijvoorbeeld een witgouden organische trouwring met de initialen van uw geliefde in roségoud. Voor extra contrast met het mooie witte goud kan in het rode goud nog een witte briljant worden gezet.

Organische trouwringen zijn natuurlijk. Hun spel van ronde lijnen en golvende vlakken blijft altijd boeien. Net als de natuur waarop ze zijn geïnspireerd.
Bekijk onze collectie maar op uw gemak. We kunnen u heel wat bijzondere naturals laten zien in Amersfoort en Veenhuizen!