Zwarte zirkonium trouwringen

Zirkonium trouwringen zijn uniek. Door zijn intens donkere kleur steekt zwart zirkonium mooi af tegen lichte materialen zoals wit goud en witte diamant. Een metaal met heel veel mogelijkheden!

Zwarte zirkonium trouwringen in de schijnwerpers

Zwart zirkonium trekt op een originele manier de aandacht. Het is een mooi en sterk metaal – ideaal voor mensen die iets anders dan anders willen. Het heeft een heel laag soortelijk gewicht, waardoor het licht als een veertje voelt aan de hand; daarnaast is het aantrekkelijk in prijs..

In dat opzicht lijkt het veel op titanium. Ook titanium trouwringen vallen in de categorie lichtgewichten. En zo licht als ze zijn, zo sterk zijn ze.

Van nature is zirkonium grijs van kleur. Het metaal wordt zwart door het tijdens een speciaal proces te verhitten. Het werken met een metaal als zirkonium vereist specialistische vaardigheden en die heeft goudsmid Hildardjan in huis. Hij werkt veel met dit duurzame metaal, vaak in combinatie met andere kleuren metaal en bijzondere edelstenen.

Zwarte trouwringen: aangenaam eigenzinnig! Het is de zwarte ‘kleur’ die zirkonium zo veelzijdig maakt. Een zirkonium trouwring is al een blikvanger op zich, maar ook in combinatie met lichtgekleurde materialen komt het zwarte metaal prachtig tot zijn recht.

De black & white match is wat ons betreft een sublieme topper: de combinatie van zwart zirkonium met witte briljant. Twee uitersten die samen een sterk geheel vormen.
Bij ons model Ti Sento vormen gitzwart en rood een harmonieus duo. De warme gloed van het rode goud wordt versterkt door het zwarte metaal. Ook de combinatie witgoud en zwart zirkonium doet het goed.
Niet alleen witte, maar ook gekleurde diamanten komen volop tot hun recht in zwarte ringen. Een blauwe of een roze briljant gezet in het zwart, daar gaat een hart toch sneller van kloppen?

U wilt een gedurfd ontwerp? Brede ringen in het zwart met jullie naam (of een mooi teken, bijvoorbeeld het symbool van oneindigheid) uitgefreesd. Door de open gefreesde letters in het zwarte metaal zie je de huid. Naar zulke ringen gaat de aandacht vanzelf uit.

Zirkonium ringen kunt u ook goed matchen met een ring in zilver of goud die u al heeft. Wij hebben een collectie recht vormgegeven aanschuifringen die u op allerlei manieren kunt combineren.

Gaat u voor de kracht van een puur zwart sieraad of voor een mooie match met rood, wit of geel metaal? Laat u inspireren door de modellen uit onze collectie of kom eens langs in ons atelier om zirkonium aan den lijve te ervaren!