Adresgegevens locatie Amersfoort
BijzondereTrouwringen.nl
Darthuizerberg 1
3825 BK Amersfoort
Telefoon: 033 – 4720027  (tussen 9.00 en 22.00 uur 7 dagen per week)
e-mail: info@bijzonderetrouwringen.nl

Uitsluitend geopend op afspraak. U kunt op de volgende dagen in Amersfoort terecht:
– zaterdag 26 juni
– zaterdag 10 juli
– zondag 18 juli
– zondag 1 augustus
– zaterdag 14 augustus
– zaterdag 28 augustus
– zondag 5 september

U kunt op deze data een afspraak maken voor de volgende tijden:
10.00 uur, 13.00 uur, 16.00 uur of 19.30 uur;
Reken voor uw bezoek op ongeveer anderhalf tot twee uur. U heeft dan ruim de tijd uw wensen voor te leggen, de collectie te bekijken en een mooi ontwerp te laten maken.

Edelsmederij Verweij heeft vanwege het coronavirus extra voorzorgsmaatregelen getroffen.
Voor het uitzoeken van verlovings- en trouwringen werken wij uitsluitend op afspraak, in onze trouwringenstudio in Amersfoort en Veenhuizen.
Er zijn handreinigingsmiddelen en papieren tissues aanwezig en voor uw en onze veiligheid geven we elkaar geen hand en houden we voldoende afstand. Bovendien ontsmetten wij na elk bezoek de ringen, tafel, pinautomaat en dergelijke.
Boven de verkooptafel tussen de klant en de goudsmid hangt anti-corona doorzichtig zeil.
Wij mogen vanwege de maatregelen maximaal 2 klanten tegelijk ontvangen, dus helaas kunnen jullie ouders en/of kinderen niet mee.
Mocht u luchtwegklachten hebben, zou u dan de afspraak willen verzetten? En natuurlijk doen wij dat ook, mochten we ons niet fit voelen.
Zo denken we aan elkaars veiligheid en blijft samen ringen uitzoeken iets heel leuks!
14 krt bicolor trouwringen met diamanten in de damesring
Amersfoort trouwringen met briljant

Trouwringen in Amersfoort

In onze ruime lichte trouwringenstudio in Amersfoort kunt u onze collectie unieke ringen op uw gemak bekijken en uw vragen voorleggen aan de goudsmid.

Sieradenontwerper en goudsmid Hildardjan Verweij heeft zijn atelier in het Drentse Veenhuizen: hier maakt hij zijn trouwringen en kunt u de goudsmederij bezoeken. Ook in de trouwringenstudio in Amersfoort kunt u de hele collectie op afspraak bekijken. U hoeft dan niet naar het noorden te reizen. Ideaal voor aanstaande bruidsparen uit België en uit het zuiden en midden van Nederland!

Onze collectie is onderscheidend en uitgebreid; op deze website ziet u slechts een deel van al onze bijzondere trouwringen. Naast onze eigen collectie hebben wij ook collecties in huis van een select gezelschap collega-goudsmeden, die ieder hun eigen stijl hebben.

Onze trouwringenstudio in Amersfoort ligt mooi centraal in Nederland en is goed te bereiken. Een A-locatie, zogezegd. U kunt gratis voor de deur parkeren en uw bezoek aan trouwringen Amersfoort Bijzonderetrouwringen.nl combineren met een bezoek aan Ikea (bij ons om de hoek) of aan de oude binnenstad met meer dan 350 monumenten (ook vlakbij).

Graag tot ziens bij BijzondereTrouwringen.nl in Amersfoort!