Adresgegevens locatie Amersfoort
BijzondereTrouwringen.nl
Darthuizerberg 1
3825 BK Amersfoort
Telefoon: 033 – 4720027  (tussen 9.00 en 21.00 uur 7 dagen per week)
e-mail: info@bijzonderetrouwringen.nl

Uitsluitend geopend op afspraak. U kunt op de volgende dagen in Amersfoort terecht:
– zondag 11 juni
– zaterdag 17 juni
– zaterdag 24 juni
– zaterdag 1 juli
– zaterdag 15 juli
– zondag 30 juli
– zaterdag 12 augustus
– zaterdag 26 augustus

U kunt op deze data een afspraak maken voor de volgende tijden:
10.00 uur, 12.30 uur, 15.00 uur, 17.00 uur of 19.30 uur;
Reken voor uw bezoek op ongeveer anderhalf tot twee uur. U heeft dan ruim de tijd uw wensen voor te leggen, de collectie te bekijken en een mooi ontwerp te laten maken.
14 krt bicolor trouwringen met diamanten in de damesring
Amersfoort trouwringen met briljant

Trouwringen in Amersfoort

In onze ruime lichte trouwringenstudio in Amersfoort kunt u onze collectie unieke ringen op uw gemak bekijken en uw vragen voorleggen aan de goudsmid.

Sieradenontwerper en goudsmid Hildardjan Verweij heeft zijn atelier in het Drentse Veenhuizen: hier maakt hij zijn trouwringen en kunt u de goudsmederij bezoeken. Ook in de trouwringenstudio in Amersfoort kunt u de hele collectie op afspraak bekijken. U hoeft dan niet naar het noorden te reizen. Ideaal voor aanstaande bruidsparen uit België en uit het zuiden en midden van Nederland!

Onze collectie is onderscheidend en uitgebreid; op deze website ziet u slechts een deel van al onze bijzondere trouwringen. Naast onze eigen collectie hebben wij ook collecties in huis van een select gezelschap collega-goudsmeden, die ieder hun eigen stijl hebben.

Onze trouwringenstudio in Amersfoort ligt mooi centraal in Nederland en is goed te bereiken. Een A-locatie, zogezegd. U kunt gratis voor de deur parkeren en uw bezoek aan trouwringen Amersfoort Bijzonderetrouwringen.nl combineren met een bezoek aan Ikea (bij ons om de hoek) of aan de oude binnenstad met meer dan 350 monumenten (ook vlakbij).

Graag tot ziens bij BijzondereTrouwringen.nl in Amersfoort!