Adresgegevens locatie Amersfoort
BijzondereTrouwringen.nl
Darthuizerberg 1
3825 BK Amersfoort
Telefoon: 033 – 4720027  (tussen 9.00 en 21.00 uur 7 dagen per week)
e-mail: info@bijzonderetrouwringen.nl

Uitsluitend geopend op afspraak. U kunt op de volgende dagen voor trouwringen in Amersfoort terecht:
– zaterdag 30 december
– zaterdag 6 januari
– zondag 21 januari
– zaterdag 27 januari
– zaterdag 10 februari
– zaterdag 24 zondag
– zondag 25 februari

U kunt op deze data een afspraak maken voor de volgende tijden:
10.00 uur, 12.30 uur, 14.30 uur, 16.30 uur of 19.30 uur;
Reken voor uw bezoek op ongeveer anderhalf tot twee uur. U heeft dan ruim de tijd uw wensen voor te leggen, de collectie te bekijken en een mooi ontwerp te laten maken.
14 krt bicolor trouwringen met diamanten in de damesring
Amersfoort trouwringen met briljant

Trouwringen Amersfoort

Bent u op zoek naar unieke, bijzondere trouwringen Amersfoort?
Bij Bijzonderetrouwringen.nl worden alle vriendschaps- verlovings- en trouwringen op bestelling gemaakt. Als onafhankelijke Edelsmid in Amersfoort is meestergoud-smid Hildardjan Verweij perfect in staat om jullie ideeën tot leven te brengen. Of u nu gaat voor een basisontwerp of een volledig unieke trouwring wilt laten maken, wij staan klaar voor advies om jullie ideeën werkelijkheid te laten worden. Neem contact op of plan online een afspraak in voor meer informatie.

Trouwringen kopen in Amersfoort

Bent u op zoek bent naar unieke ringen van hoogwaardige kwaliteit en met een tijdloze schoonheid, dan is Bijzonderetrouwringen.nl de ideale bestemming voor u. Onze collectie trouwringen Amersfoort  combineert klassiek en tijdloos design met moderne ontwerpen en vakmanschap. Of u nu de voorkeur geeft aan platina, geelgoud, roségoud of witgoud, u krijgt gegarandeerd een ring die aan jullie smaak en stijl voldoet.

Bijzonderetrouwringen.nl biedt de mogelijkheid om trouwringen in Amersfoort persoonlijk te ervaren. Bij onze vestiging in Amersfoort neemt Hildardjan uitgebreid de tijd om te komen de perfecte trouwringen die passen bij jullie individuele voorkeuren en wensen. Op zoek naar een uniek ontwerp of een aanpassing van een bestaand model? Hildardjan staat voor u klaar om uw droomring werkelijkheid te maken.

Maak een afspraak  voor trouwringen in Amersfoort en laat u zich betoveren door onze prachtige voorbeeld-collectie trouwringen. Van klassiek tot eigentijds, van platina tot geelgoud, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden die passen bij elke smaak en budget.

Trouwringen zijn een symbool van jullie liefde en verbintenis, en elk detail moet perfect zijn zodat u met trots en plezier uw ring voor de rest van uw leven draagt.

Trouwringen kopen in Amersfoort bij Bijzonderetrouwringen.nl betekend dat we jullie begeleiden bij het vinden van de ringen die jullie liefdesverhaal weerspiegelt.

Platina trouwringen

Platina heeft een heldere, zilverachtige tint. Het kan glad gepolijst worden voor maximale reflectie of een satijnen afwerking krijgen voor een getextureerd mat effect. Dit kleurloze metaal weerkaatst van wit licht, waardoor een heldere, ijzige glans ontstaat.
Platina behoort tot de meest duurzame metalen op aarde, waardoor het bestand is tegen slijtage en mindersnel krast. Het is een uiterst veelzijdig materiaal dat zowel geschikt is voor eigentijdse als meer traditionele trouwringontwerpen.  Platina trouwringen is een verstandige keuze.

Geelgouden trouwringen

Geel goud is een variant van puur goud, gelegeerd met metalen zoals zilver en koper. Hierdoor ontstaat een warme, zonnige toon en een sterker metaal dat beter bestand is tegen deuken en krassen. De gouden tint van geel goud staat prachtig bij de meeste huidtinten en geeft trouwringen een karakteristieke uitstraling. Afhankelijk van het ontwerp kunnen geelgouden trouwringen zowel traditioneel als eigentijds ogen.

Bicolor trouwringen

De bicolor trouwringen uit onze collectie gekleurde trouwringen blinken uit in contrast. Mooie combinaties van geelgoud en witgoud of witgoud met roodgoud. En voor de echte kleurliefhebbers hebben we tricolor trouwringen in drie kleuren goud. Deze ringen hebben een moderne uitstraling en zijn dankzij zijn unieke karakter een opvallende keuze. Deze trouwringen te Amersfoort kunt u niet alleen bewonderen maar natuurlijk ook passen!

mooiste trouwringen amersfoort

Witgouden trouwringen

Witgoud is kleurloos en heeft een vergelijkbare toon als het heldere en ijzige uiterlijk van platina. Het is soms moeilijk om ze uit elkaar te houden. Witgouden trouwringen hebben echter een lichtgrijs of geelachtige toon zonder de kenmerkende rhodiumcoating. Na verloop van tijd slijt deze rhodium laag en moet deze af en toe op nieuw worden aangebracht. In dat opzicht is platina wellicht een betere keuze voor uw trouwring.

Trouwringenstudio
In onze ruime lichte trouwringenstudio in Amersfoort kunt u onze collectie unieke op uw gemak bekijken en uw vragen voorleggen aan de goudsmid.

Sieradenontwerper en goudsmid Hildardjan Verweij heeft zijn atelier in het Drentse Veenhuizen: hier maakt hij zijn ontwerpen en kunt u de goudsmederij bezoeken. Ook in de studio in Amersfoort kunt u de hele collectie op afspraak bekijken. U hoeft dan niet naar het noorden te reizen. Ideaal voor aanstaande bruidsparen uit België en uit het zuiden en midden van Nederland!

Onze collectie is onderscheidend en uitgebreid; op deze website ziet u slechts een deel van al onze bijzondere ontwerpen. Naast onze eigen collectie hebben wij ook collecties in huis van een select gezelschap collega-goudsmeden, die ieder hun eigen stijl hebben.

Onze trouwringenstudio ligt mooi centraal in Nederland en is goed te bereiken. Een A-locatie, zogezegd. U kunt gratis voor de deur parkeren en uw bezoek aan ons combineren met een bezoek aan Ikea (bij ons om de hoek) of aan de oude binnenstad met meer dan 350 monumenten (ook vlakbij).

Graag tot ziens bij BijzondereTrouwringen.nl!