Adresgegevens locatie Amersfoort
BijzondereTrouwringen.nl
Darthuizerberg 1
3825 BK Amersfoort
Telefoon: 033 – 4720027  (tussen 9.00 en 21.00 uur 7 dagen per week)
e-mail: info@bijzonderetrouwringen.nl

Uitsluitend geopend op afspraak. U kunt op de volgende dagen voor trouwringen in Amersfoort terecht:
– zaterdag 27 juli
– zaterdag 10 augustus
– zaterdag 24 augustus
– zaterdag 5 oktober
– zaterdag 19 oktober
– zondag 20 oktober

U kunt op deze data een afspraak maken voor de volgende tijden:
10.00 uur, 13.00 uur, 15.00 uur, 17.00 uur of 19.30 uur;
Reken voor uw bezoek op ongeveer anderhalf tot twee uur. U heeft dan ruim de tijd uw wensen voor te leggen, de collectie te bekijken en een mooi ontwerp te laten maken.
14 krt bicolor trouwringen met diamanten in de damesring
Amersfoort trouwringen met briljant

Trouwringenstudio
In onze ruime lichte trouwringenstudio in Amersfoort kunt u onze collectie unieke op uw gemak bekijken en uw vragen voorleggen aan de goudsmid.

Sieradenontwerper en goudsmid Hildardjan Verweij heeft zijn atelier in het Drentse Veenhuizen: hier maakt hij zijn ontwerpen en kunt u de goudsmederij bezoeken. Ook in de studio in Amersfoort kunt u de hele collectie op afspraak bekijken. U hoeft dan niet naar het noorden te reizen. Ideaal voor aanstaande bruidsparen uit België en uit het zuiden en midden van Nederland!

Onze collectie is onderscheidend en uitgebreid; op deze website ziet u slechts een deel van al onze bijzondere ontwerpen. Naast onze eigen collectie hebben wij ook collecties in huis van een select gezelschap collega-goudsmeden, die ieder hun eigen stijl hebben.

Onze trouwringenstudio ligt mooi centraal in Nederland en is goed te bereiken. Een A-locatie, zogezegd. U kunt gratis voor de deur parkeren en uw bezoek aan ons combineren met een bezoek aan Ikea (bij ons om de hoek) of aan de oude binnenstad met meer dan 350 monumenten (ook vlakbij).

Graag tot ziens bij BijzondereTrouwringen.nl!