Chique Trouwringen

In de chique trouwringen uit onze collectie krijgen briljanten alle ruimte om te schitteren. Dankzij de bijzondere vormgeving van de ringen komen ze volmaakt tot hun recht.

Chique trouwringen van BijzondereTrouwringen.nl

Wanneer is een trouwring chic? Als hij stijl heeft, onderscheidend is en vooruitstrevend qua ontwerp. Als bijna niemand anders er zo eentje heeft. En natuurlijk is hij bij voorkeur uitgerust met een oogstrelende briljant.

Bij de chique trouwringen in onze collectie ligt de nadruk dan ook op briljanten. Die spelen zogezegd de hoofdrol. Er wordt dus niet simpelweg een steen in een ring gezet, maar de ring wordt als het ware rond de steen ontworpen. Zo ontstaan spectaculaire trouwringen met speelse of juist ultrastrakke lijnen, of met banen die van koers veranderen rondom een flonkerende briljant.

Model Amato is hier een goed voorbeeld van: diamant en lijnenspel vormen een harmonieuze eenheid. Een chique trouwring met een zeldzaam mooi ontwerp.
Beeldschoon is ook Colomba, een model waarbij banen van goud en van lucht elkaar afwisselen. De tussenruimte geeft de ringen een sierlijke touch. Net als de briljanten in de damesring.

Chique trouwringen in gematteerd platina en witgoud

Ook de luxe trouwringen Vero hebben een smal baantje lucht, dat het subtiele kleurverschil tussen de smalle platina baan en de wat bredere witgouden baan accentueert. De drie sierlijke briljanten in de damesring maken het ontwerp helemaal af. Bij het maken van luxe platina trouwringen zoals Vero komt heel wat kijken. Bovenal veel expertise. Die heeft goudsmid Hildardjan in huis: in 1986 rondde hij de goudsmidsopleiding in Schoonhoven af. Vervolgens deed hij waardevolle werkervaring op bij onder andere juwelenatelier Le Chic en sinds 1997 in zijn eigen goudsmidsatelier, Edelsmederij Verweij. Hier ontwerpt hij met veel oog voor detail unieke sieraden.

U kunt terecht in ons atelier in Veenhuizen en in onze trouwringen studio in Amersfoort . Op beide plekken kunt u de uitgebreide collectie bekijken en een mooi ontwerp laten maken. Amersfoort is gunstig gelegen voor mensen uit de Randstad, Zuid-Nederland en België. Er zijn dan ook heel wat Belgische bruidsparen die in Amersfoort onze unieke collectie komen bewonderen. Welkom!

Of u nu zoekt naar glossy trouwringen die u tegemoet blinken of juist naar ingetogen sjieke trouwringen die rust uitstralen, de edelsmid maakt uw ring precies zoals u hem wilt hebben…