Klassieke trouwringen in goud

De klassieke trouwringen uit onze collectie zijn tijdloos mooi en zitten als gegoten. Sommige modellen zijn bezet met sprankelende briljanten. Bekijk hier onze stijlvolle gladde ringen in goud.

Gouden trouwringen: onze classics

De klassieke trouwringen uit onze collectie hebben heel wat pluspunten.
Misschien wel het belangrijkste: ze zijn tijdloos en sieren subtiel de hand. Sommige modellen zijn bezet met briljanten, die door de neutrale vormgeving perfect uitkomen.

Een gladde trouwring is bovendien heel comfortabel: omdat hij geen rechte lijnen heeft en alle hoeken zijn afgerond, voelt u bijna niet dat u hem om heeft. Gladde trouwringen dragen dus erg prettig.

Dankzij hun verfijnde vormgeving vormen gladde trouwringen en briljanten een sterk duo. De goudsmid van BijzondereTrouwringen.nl kan diamanten op meer dan 50 manieren in een klassieke damesring zetten: bijvoorbeeld in de lengte, in de breedte, in een mooi vierkant met 12 briljanten, diagonaal of helemaal rondom, of op zo’n manier dat de briljant lijkt te zweven.
Een geliefde topper is ons model Stella, een geelgouden moderne trouwring met briljant. Traditioneel en tegelijkertijd in het nu, met in de damesring een juweeltje van een steen.

Klassieke trouwringen in verschillende breedtes

Een ander voordeel is dat we onze klassieke trouwringen in tal van breedtes kunnen maken: van een sierlijk smalle ring van 2,5 millimeter met een elegante look, tot een brede stoere 6 millimeter ring. In onze collectie hebben we voorbeelden van modellen in al deze breedtes, zodat u kunt bekijken welke het best staat aan uw hand.

Uiteraard kunnen al onze modellen ook worden uitgevoerd in andere kleuren goud.
Naast gouden ringen met diamant hebben wij ook prachtige klassieke platina trouwringen in onze collectie – met of zonder steen. Helder maanwit, met een tijdloze vormgeving.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden: de ringen op deze pagina laten meteen zien dat klassieke trouwringen hun aantrekkingskracht nooit verliezen.