Maanwit zuiver platina

Bijzonder model platina trouwringen

Platina is een schitterend edelmetaal met een grote aantrekkingskracht. Kostbaarder dan goud en prachtig maanwit van kleur. Het is het meest witte metaal op aarde en leent zich perfect voor het maken van bijzondere sieraden.

Goudsmid Hildardjan werkt er graag mee. Dankzij de heldere witte kleur combineert platina fantastisch met andere materialen. Topmatch is toch wel wit platina met witte diamant: kijk maar naar ons model Levante.

Waarom is platina zo kostbaar? Om verschillende redenen.
Allereerst is het een zeldzaam edelmetaal. Het wordt maar op een paar plekken gevonden; onder andere in Zuid-Afrika, Colombia en de Oeral. Ten tweede is het moeilijk te delven; een kostbaar en tijdrovend proces.

Platina wordt bovendien in een zeer zuivere vorm tot sieraad verwerkt en daarnaast heeft het een opvallend hoog soortelijk gewicht. Een ring van platina is dus niet alleen zuiver maar ook zwaar: u voelt echt dat u een ring om heeft. Een kostbaar bezit!

Het is eigenlijk heel simpel: platina moet u in het echt zien. En vooral aan uw hand voelen. Dus kom onze platina ringen eens passen!

Platina