Titanium: veelzijdige topper

titanium trouwringen met witgoud

Titanium is breed inzetbaar! Dankzij zijn neutrale grijze tint en vele goede eigenschappen, is titanium het perfecte metaal voor de meest bijzondere combinaties. Dat komt omdat titanium een heel mooie eigenschap heeft: het versterkt de uitstraling van andere metalen en wint daardoor zelf ook aan schoonheid.

Alle drie de kleuren goud, maar ook duurzame metalen als staal, platina en zirkonium komen fantastisch tot hun recht in combinatie met titanium.
Maar… titanium is ook solo een bijzondere blikvanger. Zowel witte briljanten als gekleurde edelstenen staan er prachtig bij. Denk bijvoorbeeld aan zachtgrijs titanium met een fancy diamond in zeeblauw. Of aan de aparte combinatie van grijs metaal met een warmrode robijn…

Ons model Aurora laat in één oogopslag zien welke opvallende matches de goudsmid met titanium kan maken: het middelgrijze metaal gaat mooi samen met de warme gele gloed van het goud. De grasgroene briljant springt eruit en krijgt dankzij de spanzetting van grijs titanium alle ruimte om te schitteren.

Om uw zoektocht naar de mooiste combinatie makkelijk te maken, hebben wij een speciale collectie aanschuifringen ontwikkeld in verschillende metalen en allerlei breedtes. Bovendien hebben we prachtige gekleurde stenen op voorraad. Zo kunt u heel goed zien wat u het meest aanspreekt – twee of drie metalen, om en om of met het accent op één metaal, met of zonder diamanten… enzovoort. Kom eens bij ons aan tafel zitten en bekijk de mooiste combi’s!

Titanium