Trouwringen Collectie

Speciale trouwringen in veel stijlen: heel verschillend, maar allemaal uniek. BijzondereTrouwringen.nl heeft een uitgebreide collectie mooie trouwringen. Van tijdloze ontwerpen met rechte lijnen tot speels en vloeiend vormgegeven ringen bezet met fraaie briljanten. Bekijk onze bijzondere collectie!

Unieke trouwringen

Veelzijdige en duurzame metalen spelen de hoofdrol in onze collectie. Allemaal hebben ze hun eigen karakter en kracht. Onze ringen zijn uitgevoerd in heel verschillende stijlen. Het metaal, de kleuren, de stenen en de lijnvoering: samen bepalen ze de uitstraling van een ring.

Trouwringen van witgoud zijn geliefd – en terecht. Ze zijn goed te combineren met andere sieraden en dankzij hun tijdloze uitstraling passen ze overal bij. Witgoud matcht bovendien perfect met witte en gekleurde diamanten of met metalen in een contrasterende kleur.

Titanium trouwringen zijn ook veel gevraagd. Niet verwonderlijk: titanium is neutraal grijs van kleur, licht in gewicht en duurzaam. Witte briljant doet het er prachtig bij. Kom onze ontwerpen eens live bewonderen: we hebben mooie modellen van titanium in huis.

Handgemaakte trouwringen van een goudsmid hebben een groot voordeel: ze kunnen precies zo worden gemaakt als u ze wilt hebben. De meeste modellen uit de collectie van BijzondereTrouwringen.nl zijn ontworpen en gemaakt in eigen atelier. Daarnaast hebben we een aantal lijnen met unieke trouwringen van collega-goudsmeden in huis, die net als wij aparte sieraden ontwerpen. Op kleine schaal, in hun eigen atelier. Hun ontwerpen vormen qua stijl een mooie aanvulling op onze eigen collectie. Elk exemplaar wordt met de hand gemaakt, met veel aandacht en zorg.

Bijzondere metalen, unieke stijlen en originele combinaties van materialen. Dat alles kunt u bij ons verwachten. Kort samengevat: ringen die enig zijn in hun soort.

Uiteraard nemen we de tijd om u al dit moois te laten bekijken en passen. Aan tafel bespreken we uw wensen en ideeën en komen zo samen tot een mooi ontwerp. Welkom in Amersfoort of Veenhuizen!