De zilverwitte gloed van palladium

Palladium 950 trouwringen

Waarom palladium? Veel mensen kiezen voor trouwringen van goud, maar als u houdt van mooie witgrijze metalen als witgoud, platina en zilver en u zoekt een paar betaalbare trouwringen, dan is palladium een aanlokkelijk alternatief.

Palladium, het broertje van platina, is een zeer sterk en duurzaam edelmetaal. Heel geschikt dus voor een trouwring, waar u natuurlijk een leven lang van wilt genieten. Het is bovendien licht in gewicht en mooi zilverwit van kleur.

We hebben in onze collectie een aantal bijzondere trouwringen in witgrijs palladium. Glanzend gepolijst of fijn gematteerd – in beide gevallen komt de zilverachtige gloed van palladium volmaakt tot zijn recht. De edelsmid combineert palladium vaak met witte briljant. Zo’n flonkerende witte steen geeft het grijze metaal een schitterend accent.

Veel van onze gouden trouwringen kunnen we ook in palladium maken. U heeft dus volop keuze als u op zoek bent naar een unieke en goedkope trouwring. Kom onze bijzondere palladium trouwringen eens passen en voel hoe aangenaam licht ze dragen aan uw hand!

Palladium