Info: hoe werkt het

Trouwringen uitzoeken en bestellen: hoe werkt het?

Wat kunt u verwachten als u trouwringen gaat bekijken bij BijzondereTrouwringen.nl
in Veenhuizen of Amersfoort?

Aan tafel bij de goudsmid
Goudsmid Hildardjan Verweij neemt ruim de tijd voor u – reken op ongeveer 1,5 tot 2 uur. Zo kunt u op uw gemak de collectie bekijken en uw wensen en ideeën bespreken. In alle rust als u op afspraak komt, zonder andere bezoekers om u heen.

Hildardjan laat u de collectie zien en helpt u bij het kiezen van ringen die helemaal naar jullie wens zijn. Hij bespreekt de gravure mogelijkheden en neemt uw ringmaten op. U krijgt een exacte en vrijblijvende prijsopgave.

Gaat u akkoord, dan spreken we af wanneer u de ringen wilt hebben. Na ontvangst van uw aanbetaling (30-40% van het totale bedrag) beginnen wij op de afgesproken tijd met het maken van uw ringen.

Als uw ringen klaar zijn
Wij nemen contact met u op zodra uw ringen klaar zijn.
Dan maken we een afspraak zodat de ringen kunt ophalen. Bij het ophalen voldoet u het resterende bedrag.
Desgewenst sturen wij de ringen aangetekend naar u op. U dient dan vóór verzending het totale bedrag te hebben voldaan. Het risico van verzending is voor BijzondereTrouwringen.nl.

Trouwringen bestellen vanuit het buitenland
U kunt ook vanuit het buitenland trouwringen bestellen, per mail of telefonisch. Om de juiste ringmaten te bepalen kunnen wij u desgewenst een aantal 3D geprinte basis pasringen toesturen, zodat u met zekerheid de goede maat kunt vaststellen.
Wij verzenden uw ringen wereldwijd met Fedex.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op de pagina betalen of neem even contact met ons op.

T: 0592 – 388506

Heeft u vragen? Neem gerust even contact op!
T: 0592 – 388506
E: info@bijzonderetrouwringen.nl