Palladium Trouwringen

Palladium is een duurzaam en wit edelmetaal, zeer geschikt voor het maken van prachtige betaalbare trouwringen. Een voorproefje van onze mooie palladium trouwringen ziet u hieronder.

Trouwringen van wit palladium – een bijzondere keus

Palladium trouwringen krijgen steeds meer liefhebbers. En terecht: palladium is een schitterend edelmetaal. Het behoort tot de edelmetalen uit de platinagroep, maar is veel minder bekend dan platina. Toch zijn beide edelmetalen familie van elkaar.

Het is interessant om het verschil eens te ervaren tussen platina trouwringen en palladium trouwringen. Om eens te voelen hoe dat zit aan uw hand. Dat kan in onze edelsmederij of onze trouwringenstudio.

Een palladium ring heeft veel voordelen: hij is licht in gewicht en betaalbaar en heeft een mooie witte gloed die de kleur van platina benadert.

U zoekt aparte  trouwringen? Dan is een palladium trouwring een goede optie. Vrijwel alle modellen uit de collectie van BijzondereTrouwringen.nl zijn ook in palladium te maken. Bovendien zijn er mooie matches mogelijk met bijvoorbeeld goud of – voor meer contrast – met zirkonium.

Briljanten komen in trouwringen van palladium perfect tot hun recht, maar ook getinte diamanten kleuren mooi bij het witte edelmetaal. Goudsmid Hildardjan laat u graag zien hoe subtiel bijvoorbeeld een zacht glinsterende roze diamant in een palladium ring staat.

Het grootste voordeel van palladium hebben we nog niet genoemd: het past overal bij. Net als zirkonium trouwringen, staat ook een palladium ring mooi bij zowel zilveren als gouden sieraden en past zich moeiteloos aan uw outfit aan, of die nu chic of casual is. De perfecte basic, dus!

Wilt u meer weten over dit waardevolle edelmetaal? Kijk dan eens op de pagina palladium en lees meer over de goede eigenschappen van het onbekende broertje van platina.