Zirkonium

zwarte zirkonium trouwringen met roodgoud

Zirkonium is mooi, hard, licht – en onbekend. Toch leent het zich perfect als metaal om trouwringen van te maken. Het is namelijk sterk en tegelijkertijd zo licht als een veertje.

Maar het meest opvallende van zirkonium is toch wel dat het zo mooi zwart kan worden gemaakt. Zwarte zirkonium trouwring zijn opvallend en gedurfd. Blikvangers eersteklas.
Zwart is bovendien de perfecte basis voor combinaties vol contrast. Goudsmid Hildardjan matcht zirkonium dan ook graag met andere metalen en met witte en gekleurde diamanten. Zo ontstaat een boeiend samenspel.

Zwart met wit is natuurlijk het meest contrastrijk. Zirkonium vormt dan ook een prachtig duo met witgoud. De beide metalen versterken elkaars kleur. Een witte briljant in zirkonium geeft ook een mooi effect: de witte flonkering van de steen contrasteert sterk met het zwarte metaal.

Subtieler, maar heel aantrekkelijk is de combinatie van zirkonium met roodgoud. Ons model Ti Sento is daar een prima voorbeeld van. Diepzwart en warmrood metaal gegeven deze ring een intense uitstraling.

Een goudsmid kan met zwart zirkonium heel wat mooie combinaties maken. Het levert u een trouwring op die duurzaam is, licht aan de hand draagt en de aandacht vangt. Kom onze zirkonium ringen eens passen en bekijk verrassende combinaties!

Zirkonium