Aparte Trouwringen

De aparte trouwringen van BijzondereTrouwringen.nl zijn speciaal ontworpen voor wie graag buiten de gebaande paden treedt. Ringen met een apart ontwerp dat enig is in zijn soort!

Aparte trouwringen blijven boeien

Een aparte trouwring is een trouwring met aantrekkingskracht. Een ring met een buitengewone vormgeving, die altijd blijft boeien. Daar heeft BijzondereTrouwringen.nl er heel wat van in huis. Stuk voor stuk modellen met een uitzonderlijke uitstraling.
Wat maakt deze ontwerpen zo anders? Het metaal, hoofdzakelijk. Dat kan wit zijn of zwart, of wit met zwart. Of zwart met rood… En natuurlijk het ontwerp.

“We willen graag iets unieks, wat bijna niemand anders heeft.” Het is een opmerking die goudsmid Hildardjan vaak krijgt te horen.
Het model Favola voldoet moeiteloos aan die wens. Met zijn speelse banen van goud die elk hun eigen weg volgen en toch samengaan (net als jullie, dus heel symbolisch) is dit een droom van een ring.

Doe eens gek en ga voor gekke trouwringen. Daarmee laat u zien dat u een heel eigen smaak heeft. Bijvoorbeeld door voor zwarte trouwringen te kiezen. Model Fosca is ontworpen met een knipoog naar de klassieke trouwring, maar het gitzwarte zirkonium geeft de ringen een eigenzinnige look. In de damesring steekt een witte briljant helder af tegen het zwarte metaal. Een krachtig black & white effect.

En dan Tango: een beeldschone ring waarvan de banen ogenschijnlijk haaks bij elkaar komen. Strak en gepassioneerd als de dans waarnaar deze ring is vernoemd. Een ontwerp van grote klasse. Bij dit soort aparte witgouden trouwringen hebben wij verschillende bijpassende herenringen.

Trouwens: verschillen mogen! Als u een uitgesproken smaak heeft en uw partner ook, dan is de kans groot dat jullie smaken verschillen. Geen punt: twee trouwringen kunnen best heel verschillend zijn qua stijl, kleur en metaal en toch samen één geheel vormen. Wie zegt dat een set unieke trouwringen uit twee identieke ringen moet bestaan? En… één ring mag ook.

U heeft een bijzondere smaak en een heel eigen stijl. Geen mooiere manier dan om die met uw trouwring te benadrukken. Dus zoekt u naar dat ene uitzonderlijke ontwerp? U ziet heel wat aparte trouwringen op deze site en we hebben er nog veel meer in huis – op deze site staat slechts een deel van alle modellen. Het loont de moeite ze eens in het echt te komen bekijken en vooral passen, want dit soort ringen moet u echt aan uw eigen hand zien. Dan komen ze het mooist tot hun recht. Wees dus welkom in onze trouwringenstudio in Amersfoort of Veenhuizen. U krijgt er alle tijd om rustig de modellen te bewonderen en te passen en al uw vragen voor te leggen.