Aparte Trouwringen

De aparte trouwringen van BijzondereTrouwringen.nl zijn speciaal ontworpen voor wie graag buiten de gebaande paden treedt. Ringen met een apart ontwerp dat enig is in zijn soort!

Onderscheidend en uniek

Bicolor, chique, exclusieve, klassieke en moderne trouwringen: u vindt ze allemaal online op onze site. Een extra speciale categorie is die van aparte trouwringen. Houdt u niet van voorspelbaarheid? Treedt u graag af en toe buiten de gebaande paden om zo uw geheel eigen pad te kiezen? Heeft u een unieke, misschien wel tikkeltje gekke smaak? De categorie aparte trouwringen is echt iets voor u! Het gaat om een veelzijdig assortiment aan excentrieke, markante, stuk voor stuk prachtige ringen met een vormgeving die enig is in zijn soort. We lichten ze hier toe, geven een paar beschrijvingen en vertellen hoe u ringen kunt bestellen.

Aparte trouwringen blijven boeien

Een aparte trouwring is een trouwring met een speciale aantrekkingskracht. De ringen worden ontworpen door edelsmid Hildardjan Verweij. Het design is keer op keer anders. Zo zitten er vierkante ringen bij, ringen in twee kleuren (witgoud en geelgoud bijvoorbeeld), matzwarte ringen en ringen in een golvende vormgeving. Wellicht aparte trouwringen van roségoud, geïnspireerd door de ringen van gras. In het oude Egypte stonden deze grasringen symbool voor de eeuwigheid. Een aparte trouwring blijft gegarandeerd levenslang een boeiend sieraad!

Wat maakt deze ontwerpen dan zo anders, denkt u nu misschien? In eerste instantie gaat het om het metaal. Voor deze onderscheidende serie handsieraden gebruikt trouwringen specialist Verweij niet alleen klassiek, glad geelkleurig goud. Hij verrast met topkwaliteit edel materiaal in bijvoorbeeld wit, zwart, wit met zwart of zwart met rood. En dan het ontwerp van de aparte trouwringen. Regelmatig krijgt Hildardjan wensen te horen als “We willen graag iets speciaals”. “Ringen die (bijna) niemand anders heeft.” Nou, zo’n one-of-a-kind ring is zeker wat u krijgt bij BijzondereTrouwringen.nl. We gaan een aantal creaties uit de onze collectie beschrijven om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden.

Allereerst de Favola, fabel in het Italiaans, oftewel een ‘prijzenswaardige vertelling’. Wij delen graag het verhaal van deze set ringen. Favola is een creatief ontworpen lijn trouwringen met vrolijke banen. Die banen lijken los te liggen van elkaar, maar vormen toch één speels en fantasierijk geheel. Net als in een goede relatie: samen en toch zelfstandig. De symbolische ringen ogen losjes, vrij en volkomen naturel. Favola is verkrijgbaar in een brede uitvoering met vier banen en als smaller model waarin drie banen zijn verwerkt. Favola durven we wel te typeren als een droomring die jullie niet snel nergens anders zullen vinden!

Doe eens gek en ga voor een trouwring zoals alleen vakman Hildardjan Verweij – hét gezicht achter BijzondereTrouwringen.nl – die kan leveren. Durven jullie het aan? Weet u, in dit leven trouwen de meesten van ons maar één keer. Het is dus zaak om qua trouwring te kiezen voor een uitvoering met verrassende variaties of met een schitterende bewerking zoals een vingerafdruk. Een ring waar je dag in dag uit plezier aan beleeft!

Trouwringen mat zwart met edelstenen

Het model Fosca is een ring in mat zwart waarbij zowel het dames- als het herenmodel kunnen worden uitgevoerd met- of zonder edelstenen. Fosca betekent donker; een passende naam! Veel bruidsparen met een eigen smaak gingen u voor en kozen voor Fosca die een subtiele knipoog geeft naar de klassiek gestylde ring. Uit alle kleuren die mogelijk zijn, zijn zwarte trouwringen bijzonder eigenzinnig.

Zwarte trouwringen model Fosca bezet met zwarte en witte briljant

Het intens zwarte zirkonium in combinatie met de fonkelend witte briljant voor de dame in kwestie is gedurfd.
De subtiele diamant van de damesring – u heeft hierbij de keuze uit 0,03 – 0,05 en 0,08 crt – schittert prachtig tegen de zwarte achtergrond.
Bij de herenmodellen is gekozen voor een zwarte (opaak, ondoorzichtige) briljant die nauwkeurig in de ring is gezet.
De herenring blinkt uit in eenvoud. Het verwerken van harde stenen in een ring als deze is zeer minutieus werk.

De edelstenen zijn keurig gezet en vallen helemaal samen met de ring. De expertise van goudsmid Hildardjan komt daarbij echt om de hoek kijken. Ringen als deze worden niet gemaakt bij de ‘standaard’ juwelier in de stad. U kunt ze echt alleen bij ons verkrijgen. Fosca wordt overigens geleverd in de volgende breedtematen:

  • 3,0 millimeter
  • 4,0 millimeter
  • 5,2 millimeter
  • 6,0 millimeter

Dankzij de lichte bolling aan de binnen- en buitenkant draagt de Fosca heerlijk. De woorden ‘fluweelzacht’ en ‘comfortfit’ komen in dit geval helemaal van pas. Zeker ook omdat we het hier hebben over een lichtgewicht trouwring.

De Fosca is te personaliseren door aan de binnenzijde jullie namen en geboortedata te graveren. Hebben jullie een bijzonder levensmotto? Bestaat er een zin uit een lied dat op jullie lijf geschreven is? Met alle liefde zorgt de edelsmid ervoor dat die lijfspreuk in zwierige letters, voor altijd zichtbaar, in de ringen komt te staan. Degenen onder jullie die écht iets speciaals willen maken van de Fosca kunnen aan Hildardjan vragen of hij in de binnenkant, bij de naam van je geliefde, een klein diamantje plaatst. Met zo’n sprankelend detail, dat alleen voor jullie twee bedoeld is, maak je écht onderscheid.

Roodgouden aparte trouwringen

En dan een derde aparte trouwring: de Tango. Een beeldschone ring is dit, waarbij het lijkt alsof de banen elkaar haaks raken. De brede baan loopt naar boven toe uit in een strakke, rechte, smalle baan richting de briljant geslepen diamant van 0,06 crt VVS/TW. Vol passie is de 14 karaat witgouden Tango ontworpen. Geïnspireerd op de van oorsprong Zuid-Amerikaanse dans met dezelfde naam is de ring wervelend en meeslepend. Je blijft er vol bewondering naar kijken!

De trouwring is 4,0 mm bij het smalste gedeelte en 9,0 mm bij het meest brede stuk. Gaat uw voorkeur uit naar geelgoud of juist roodgoud? De Tango kan zeker ook in die kleur gemaakt worden. Een bijpassende herenring is in dit geval bijvoorbeeld de Fedele. Fedele is het Italiaanse woord voor loyaal. Getrouw is deze ring dan ook zeker. Fair en eerlijk aan bijpassende ringen als de Tango én aan de drager van de Fedele zelf. De ring is modern en tijdloos. Van opsmuk, tierelantijntjes of overbodige franje is bij de Fedele geen sprake.

Ook in dit geval zijn er drie goudtinten om uit te kiezen: wit, geel en rood. De fijnproevers onder u attenderen we op de Fedele van palladium en de Fedele van wit platina 950. Platina heeft een hoge slijtvastheid en staat bekend als het meest witte metaal dat er is. Op verzoek kunnen er briljanten op verschillende plekken in de Fedele geplaatst worden.

Aparte trouwringen zijn een weerspiegeling van jullie eeuwige liefde en toewijding aan elkaar.

De Favola, Fosca, Tango en Fedele zijn zeker niet de enige unieke trouwringen die we in de aanbieding hebben. We willen de vierkante Quadrato, de sierlijke Danza (een open ring) en de elegante Cascata dan ook niet overslaan. Inderdaad, er is heel veel mogelijk als het om aparte trouwringen gaat. Dit geldt ook binnen één setje ringen. Het kan zomaar zijn dat uw smaak verschilt van die van uw partner. Hildardjan vindt het geen enkel probleem om twee afwijkende, bijzondere trouwringen te maken. Een andere stijl, twee contrasterende kleuren, verschillende materialen? Het kan en het mag allemaal bij ons. En het leuke is dat u erop kunt vertrouwen dat de goudsmid toch één geheel van de twee aparte ringen zal weten te maken. Bent u vrijgezel en wilt u uzelf trakteren op een mooie ring? Bent u moslim en mag u geen goud dragen vanwege uw geloof? Draagt uw vriend liever geen ring in verband met het handwerk dat hij verricht en vraagt u zich af of er andere mogelijkheden zijn? Iedereen is van harte welkom bij ons! Maak nu snel een afspraak om eens wat ideeën uit te wisselen en tips te vragen aan de goudsmid.

Voor de hier beschreven en alle overige aparte ringen geldt: u moet ze dragen en voelen om te kunnen concluderen of dit dé ring is voor u. Het BijzondereTrouwringen.nl team nodigt u dan ook uit voor een gezellige kennismaking waarbij alle collecties getoond worden. Natuurlijk krijgen uw aanstaande en u advies op maat. U kunt langskomen in Amersfoort of Veenhuizen om samen met Hildardjan Verweij de ideale trouwring te realiseren. Op het gebied van trouwringen kunt u – naast de hier voorgestelde aparte trouwringen – onder meer denken aan ringen met een robijn, ringen in alle mogelijke (traditionele en hippe) goudkleuren, ringen in maan-wit platina, ringen uit de populaire Salto lijn (gemaakt van eersteklas palladium), legering ringen waaronder modellen van staal en witgoud (dit soort legeringen zijn uitzonderlijk sterk!), ringen in roségoud, ringen met een stoer en wellicht zelfs grof uiterlijk, gracieuze en ranke ringen enzovoort.

Bent u op zoek naar andere (bruid)sieraden? Zoekt u hangers in dezelfde stijl als de aparte trouwringen? We willen u de modellen Alba en Cascata aanraden. Ook mannen die chique manchetknopen nodig hebben is Hildardjan van dienst. Hij maakt de knopen op uw verzoek. Gaat u er maar van uit dat het manchetknopen worden precies zoals u ze in uw dromen voor zich ziet. Niets is te gek; uw ideeën en voorkeuren worden juist zeer gewaardeerd. Het gaat er tenslotte om dat u een sieraad krijgt dat 100% bij u past en dat u vol trots zult dragen. Aan saaie industrie producten die zomaar voor iedereen op de markt worden gebracht doen wij niet.

Levenslange garantie op onze aparte collectie trouwringen

BijzondereTrouwringen.nl levert uitstekende service, hanteert eerlijke voorwaarden en geeft iedere klant een persoonlijke behandeling. U krijgt als koper een gratis echtheidscertificaat en een kosteloze ringmaatwaarborg. Op vrijwel alle trouwringen geldt een levenslange garantie. Of het goedkope of dure ringen zijn, eenvoudige modellen of exemplaren met allerlei extra’s, maakt niet uit. Op ringen van titanium, zirkonium of edelstaal krijgt u 5 jaar garantie. Voor het verlies van diamanten is een verzekeringsperiode van 3 jaar vastgesteld. Fabricagefouten worden vanzelfsprekend kosteloos gerepareerd.

Wij hebben, zoals we hierboven al meldden, twee vestigingen. In het atelier van de goudsmid aan de Kerklaan in Veenhuizen worden alle aparte trouwringen gemaakt. Hildardjan heeft een knusse, warme ontvangst- en expositieruimte ingericht, waar de koffie op u staat te wachten. Iedereen die een bezoekje brengt, krijgt een inkijkje in de edel smederij. In Amersfoort heeft Verweij een trouwringenstudio waar op afspraak ringen kunnen worden bekeken en gepast.