Bijzondere Trouwringen

Bijzondere trouwringen onderscheiden zich in alles. Soms op een subtiele manier en soms heel uitbundig maar altijd onalledaags. Onze speciale trouwringen vormen een klasse apart.

Bijzondere trouwringen met de hand gemaakt

Een bijzondere trouwring in witgoud met een schuin gezette briljant, een design ring met een bruine diamant… Als u geen gewone trouwringen wilt uit een standaard collectie, dan heeft u met een ring van BijzondereTrouwringen.nl iets heel speciaals aan uw hand.

Met ringen uit de standaard collecties van de juwelier is niets mis. Alleen, u slaagt waarschijnlijk niet als u op zoek bent naar iets bijzonders.

Wat maakt onze trouwringen nu zo bijzonder? Ze worden ontworpen, met de hand gemaakt en verkocht door één en dezelfde persoon: een goudsmid met bergen ervaring en vakkennis, die jullie bovendien goede adviezen geeft. Maatwerk dus en korte lijnen. U vindt bij BijzondereTrouwringen.nl alles in één atelier.

De sterke punten van onze collectie? Kwaliteit en uniciteit. Elke ring wordt met de hand gemaakt: en handwerk is mensenwerk. Specialistenwerk in dit geval: op elk detail wordt met zorg gelet.
Bovendien worden onze modellen en die van de collega-goudsmeden op zeer kleine schaal geproduceerd. Zodat u straks een uniek trouwring draagt die bijna niemand anders heeft.

Een heel speciale ring is het model Alba: elegantie ten top! Daar draagt allereerst de vormgeving aan bij. Alle lijnen harmoniëren. De grote helderwitte briljant is schuin gezet; daardoor flonkert hij u tegemoet.
Fuoco daarentegen is warm rosé van kleur en wordt gesierd door een getinte diamant. Ton-sur-ton geeft hier de toon aan. En hoe!

Naast modellen met rechte lijnen omvat de collectie ook unieke organische ringen. Het zijn the naturals onder onze modellen. Ze reflecteren de lijnen van de natuur, die zelden recht maar meestal rond, vloeiend of grillig zijn.
Heel subtiel in deze categorie is ons model Terra: vloeiend vormgegeven geelgoud met een accent in hoogglans. Schuin onder het glanzende reliëf is een zeldzaam mooie cognac briljant gezet. Terra di Siena, kent u deze schildersterm? Het is de Italiaanse benaming van een intens warme aardkleur. Een kleur die u terugziet in de schitterende bruine diamant. Vandaar de naam Terra.

Model Retro komt tegemoet aan de bij velen geliefde vintage stijl. Rond en strak gaan volmaakt samen bij deze partnerringen die wel gevlochten lijken.

Rond, recht, uitbundig of juist ingetogen: welke stijl u ook aanspreekt, goudsmid Hildardjan Verweij maakt trouwringen die passen bij wie jullie zijn. Wees welkom, want live passen is natuurlijk het leukst!