Moderne Trouwringen

Moderne trouwringen – eigentijds tijdloos. Strakke lijnen matchen ongedwongen met speelse accenten zoals vierkante diamanten.

Moderne trouwringen – eigentijds maatwerk

Trendy en tijdloos: het lijkt met elkaar in tegenspraak, maar kan prima samengaan. Dat zit ‘m in de vormgeving, maar ook in de materiaalkeuze en in de slijpvorm van de stenen. Wanneer noem je een trouwring modern?
Dat wordt vooral bepaald door de vormgeving: moderne trouwringen hebben rechte lijnen of juist wat rondere, maar dan wel met een eigentijdse knipoog naar vroeger.
Daarnaast speelt de materiaalkeuze een rol. Moderne trouwringen van witgoud of palladium hebben een heel andere uitstraling dan de meer traditionele geelgouden modellen.
Ook opvallende accenten, zoals een dieper gelegen groef of een druppelvormig geslepen diamant maken uw trouwring tot een trendy eyecatcher.

Moderne trouwringen met witte briljant die ‘zweeft’

De modellen uit onze collectie hebben een strakke en tegelijkertijd sierlijke vormgeving. Ze stralen een leven lang rust en elegantie uit.
Model Stella uit de nieuwe collectie 2015 is daar een goed voorbeeld van. Moderne trouwringen in witgoud met in de damesring een opvallende briljant die lijkt te zweven. Ze zijn geïnspireerd op de ringen van vroeger, maar door het witte goud en de mooie diamant hebben ze een eigentijdse look.
Onze Forte partnerringen vallen op door hun materiaal: ze zijn gemaakt van palladium, een zeer duurzaam edelmetaal uit de platinagroep. Palladium trouwringen hebben een rustige tint en een aantrekkelijke prijs.
De moderne witgouden trouwringen Incanto hebben een rechte lijnvoering. Ze zijn krachtig in hun eenvoud, met in de damesring een sierlijk accent in de vorm van drie opvallende vierkante princess diamanten.

De moderne trouwringen van BijzondereTrouwringen.nl zijn hip, trendy en eigentijds. Bekijk ze in het groot of maak een afspraak om onze andere modellen te bekijken – we hebben er nog veel meer. Dan kunt u meteen uw wensen bespreken en een mooi persoonlijk ontwerp laten maken aan tafel bij de goudsmid!