Originele trouwringen

De originele trouwringen uit onze collectie zijn in één woord uniek. Dat geldt ook voor hun inspiratiebronnen: die lopen uiteen van grasaren tot middeleeuwse kastelen…

Originele trouwringen met uniek design

“Wat hebben jullie een originele trouwringen in jullie collectie!” Het is een opmerking die we geregeld horen en daar zijn we erg trots op.
Voor een originele trouwring bent u bij BijzondereTrouwringen.nl aan het juiste adres. Onze collectie telt de meest uitzonderlijke ontwerpen.

Zoals de gras trouwringen. Wie heeft er als kind geen ring van gras om zijn vinger gevlochten?
Trouwringen en vriendschapsringen van gevlochten grashalmen hebben een puur natuur look. Hoe behoud je nu die natuurlijke uitstraling, maar creëer je wel ringen die een leven lang meegaan? Door van de gevlochten grassprieten een kopie te maken in goud.

We hebben negen verschillende modellen gras trouwringen in de collectie: breed en smal en met openingen tussen de gevlochten banen of juist een dichte structuur. De grasringen kunnen bovendien worden bezet met diamant.
Naast deze negen variaties zijn er nog de persoonlijke gras trouwringen. Die worden speciaal voor jullie gevlochten. Jullie kunnen dan beiden kiezen uit twee exclusief voor jullie gevlochten modellen. Van de grasringen die jullie kiezen wordt vervolgens met een speciale techniek een kopie in goud gemaakt. Jullie hebben dan een unieke grasring waar er maar eentje van is. Als dat geen persoonlijk en origineel ontwerp is! En zo hebben we nog veel meer speciale trouwringen in huis.

Over persoonlijk gesproken… Als u echt iets heel eigens wilt verwerken in uw trouwringen, denk dan eens aan een handschrift gravure. Uw naam, een symbool of een mooie tekst wordt in uw eigen handschrift gegraveerd in de ring van uw geliefde. Hoe dat werkt? U schrijft zelf de gewenste tekst en deze wordt ingescand en vervolgens gelaserd in de ring. Aan de binnenkant of aan de buitenkant. Met een laser gravure in uw eigen handschrift maakt u de ring van uw partner tot een heel persoonlijk en speciaal bezit.

Nieuwsgierig geworden naar meer? Wees welkom als u onze originele en grappige trouwringen eens in het echt wilt bekijken.