Bijzondere tricolor trouwring met saffier en briljanten

trouwring tricolor met briljanten en saffier

Deze unieke tricolor trouwring in geelgoud, witgoud en roodgoud is een uitbundige verschijning. De buitenste twee banen lopen evenwijdig aan elkaar; de middelste witgouden baan ligt diagonaal. De ring wordt gesierd door 1 saffier en 4 briljanten, die op een speelse manier zijn gezet: enkele stenen zijn in het goud gezet en andere ‘dansen’ tussen de banen in.

Tricolor trouwringen hebben veel voordelen: ze passen goed bij allerlei soorten kleding en sieraden; ook geven ze een neutrale outfit kleur. We kunnen bij Triade verschillende mooie herenringen ontwerpen. In tricolor in de stijl van Triade, maar ook in bicolor of in 1 kleur goud.

De briljanten en saffier geven de ring extra glans. De saffier heeft een diepblauwe gloed: een prachtige steen die niet voor niets al sinds de oudheid geliefd is. In vroeger tijden stond saffier symbool voor kracht. En dat is precies wat de steen uitstraalt.

Is rood meer uw kleur dan blauw? Triade is ook heel mooi in de uitvoering met rode robijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden van deze vrolijke trouwring!

Triade
Productgegevens