Face to Face trouwringen

In de Face to Face trouwringen Viso is heel subtiel het profiel van uw geliefde aangebracht. Zulke persoonlijke ringen zijn een uniek en bovenal dierbaar bezit.

Face to Face – persoonlijke trouwringen

De Face to Face trouwringen Viso zijn enig in hun soort. Persoonlijker kan het bijna niet: een trouwring met het profiel van uw geliefde. Zo kunt u altijd naar hem of haar kijken.

In de vloeiende lijnvoering gaat heel subtiel het profiel van uw partner schuil. Een ander zal aan uw hand alleen een mooi vormgegeven organische ring met golvende lijnen zien, maar u weet hoe symbolisch het design is. Pas als u de ring afdoet en de zijkant aan anderen laat zien, geeft u het unieke geheim prijs. Dat levert leuke gesprekken op. Face to Face is dan ook een ring met een heel eigen verhaal!

U kunt een ring laten maken met één of meerdere gezichtsprofielen. In een Face to Face ring kunnen maximaal 4 portretten worden verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan het profiel van uw partner en eventueel van uw kinderen of andere dierbaren.

Wilt u liever geen ring dragen, bijvoorbeeld vanwege uw werk? Goed om te weten dat Face to Face ook in de vorm van een gouden hanger is te maken. Het profiel wordt dan in de zijkant van de hanger aangebracht. Een origineel alternatief voor een ring.

De Face to Face trouwringen zijn er in  verschillende breedtes: 4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm en 10 mm breed. De ringen zijn verkrijgbaar in witgoud, geelgoud, roodgoud en edelstaal.

Hoe gaat het in zijn werk?
De ringen worden gemaakt op basis van een profielfoto van u en uw partner. Wij leggen u uit hoe u deze foto het best kunnen maken. Wilt u liever een foto laten maken, dan kan dat ook tijdens uw bezoek aan BijzondereTrouwringen.nl. Wij maken de profielfoto dan kosteloos voor u.

Kom de persoonlijke symbolische Face to Face ringen eens in het echt bekijken in een van onze trouwringenstudio’s. In onze edelsmederij in Veenhuizen of in onze studio met trouwringen in Amersfoort. Dan ziet u meteen ook hoe mooi ze staan aan uw hand!