Brede trouwringen in organische stijl met diamanten

Brede trouwringen van witgoud in organische stijl met 3 briljanten

Brede ringen springen sowieso al in het oog, maar helemaal als ze zo bijzonder zijn vormgegeven als model Acqua. Deze organische brede trouwring van witgoud heeft een prachtige vloeiende structuur. Hij is geïnspireerd op de golfjes van kabbelend water waar de zon op schijnt. Door het golvende reliëf ontstaat een mooi lichtspel, precies zoals dat van de zon die op het water schijnt.

Verspreid over de brede ring voor haar zijn 3 helderwitte briljanten gezet, speels en versprongen. De golvende structuur en de diamanten verzachten de stoere uitstraling van deze extra brede trouwring van maar liefst 8 mm breed.

Brede trouwringen zijn onderscheidend en staan prachtig aan uw hand. Model Acqua draagt door zijn natuurlijke vormgeving ook nog eens heel prettig. Voor een brede trouwring geldt nog meer dan voor andere ringen: u moet zo’n ring echt om uw vinger voelen en aan uw hand zien. Dan kunt u ervaren hoe mooi een brede ring aan uw hand staat. Het is eigenlijk méér dan een trouwring: het is een uniek sieraad!

Acqua
Productgegevens