Organische trouwringen in geelgoud met een oranje saffier

ringen in geelgoud met oranje padparadscha saffeir

Organische trouwringen met kleurstenen hebben een vrolijke uitstraling. Dat geldt zeker voor onze natuurlijk vormgegeven Focoso ring, bezet met een intens oranje padparadscha saffier. Een bijzondere kleursteen met een vurige gloed. Saffier behoort, net als robijn, tot de korundgroep. Korund is een harde en duurzame steen; heel geschikt dus voor een trouwring.

De speciale gematteerde afwerking van het goud doet de oranje gloed van de padparadscha saffier in de damesring extra mooi tot zijn recht komen. De herenring heeft zulke natuurlijke lijnen, dat hij zich naar de hand lijkt te voegen. De matte structuur van het goud versterkt dit effect. Een natuurlijke ring die in al zijn eenvoud een heel warme, zonnige uitstraling heeft.

De natural trouwringen Focoso zijn ook verkrijgbaar in mat witgoud, bezet met bijvoorbeeld een hemelsblauwe saffier. Feitelijk kunt u elke kleur goud en elke kleur steen kiezen: in ons atelier kunt u met eigen ogen zien hoeveel mooie combinaties er mogelijk zijn. En wilt u alleen de dames ring kopen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk!

Focoso
Productgegevens