Trouwring met bloemmotief in geelgoud met diamant

Organische trouwring van goud met bloemmotief en briljant

Organische trouwringen geïnspireerd op de natuur. Deze natural ringen in warm geelgoud worden gesierd door slingerende ranken met uitlopers die aan blaadjes doen denken. Het reliëf is hoogglans gepolijst en de lagere vlakken zijn gematteerd. Daardoor komt het motief prachtig uit. De rank wordt in de damesring onderbroken door een bloem, waarin een natuurlijke diamant is gezet. Een sierlijk detail met een knipoog naar zonnige lentedagen.

Deze bladmotief trouwringen maken we stuk voor stuk met de hand. Elk exemplaar is dus uniek! Dat maakt de Bellezza ringen heel persoonlijk. We noemen zulke natuurringen ook wel earth ringen en we kunnen ze voor jullie ook maken met meerdere bloemen en diamanten. Model Bellezza is trouwens ook bijzonder mooi met een cognacbruine briljant zoals in ons model Terra is gezet. De hele ring wordt dan uitgevoerd in aardetinten.

We hebben heel wat mooie naturals in onze collectie, dus kom ze eens van dichtbij bekijken en passen. Als het gaat om jullie persoonlijke wensen, is er veel mogelijk!

Bellezza
Productgegevens