Trouwringen met infinity teken in geelgoud

Trouwringen met infinity teken hand gemaakt in 41 krt geelgoud

Infinity ringen in mat en glanzend geelgoud met een prachtige vloeiende vormgeving. Het glanzende infinity teken steekt mooi af tegen de gematteerde ondergrond, die een ruwe structuur heeft en licht golvende lijnen. Zo ontstaat een heel subtiel en natuurlijk effect.

Het infinity symbool staat voor oneindigheid en symboliseert jullie liefde die voor altijd is. Bijzonder aan deze earth ringen is dat ze uit één stuk zijn gemaakt. Dat ondersteunt de symboliek van oneindigheid en geeft de ringen een krachtige uitstraling.

De organische trouwringen uit de lijn Infinito hebben een uniek ontwerp en staan prachtig aan je vinger. Door hun natuurlijke vormgeving en vloeiende lijnen vormen ze één geheel met je hand. En daarbij dragen ze ook nog eens heel comfortabel! Een infinity trouwring is zeer persoonlijk en straalt jullie eeuwige liefde uit.

Natuurlijk kunnen we model Infinito ook in andere kleuren goud uitvoeren, of in 18 karaat goud, zodat de gloed nog intenser wordt en je dichter in de buurt komt van puur goud.

Infinito
Productgegevens