Trouwringen in witgoud met een blauwe diamant baguette

Trouwringen van mat witgoud met blauwe diamant baguette

Het blauw van de zee lijkt te weerspiegelen in de turquoise diamant van Oceano. Een prachtige rechthoekig geslepen baguette diamant in zeeblauw die de ring tot een absolute blikvanger maakt. Het witgoud is fijn gematteerd, waardoor de grote diamant perfect tot zijn recht komt. Bij elke beweging schittert hij als het oppervlak van de oceaan.

De strak vormgegeven witgouden herenring heeft een rustige uitstraling en een verdiept accent. Het dieper gelegen vlak is met een zandstraalbewerking mat gemaakt. Daardoor steekt het mooi af tegen de rest van de herenring.

Diamant kan op verschillende manieren worden geslepen: briljant (rond), baguette (rechthoekig) of princess (vierkant) bijvoorbeeld. Maar wist u dat diamant ook verkrijgbaar is in allerlei kleuren? Roze, diepgroen, zachtgeel, lichtblauw: allemaal even mooi en even duurzaam.

Oceano is een set van grote klasse, die zijn naam eer aandoet. De ringen zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren goud en in platina. Met een fonkelende baguette diamant in de kleur die het best bij u past.

Oceano
Productgegevens