Trouwringen in geelgoud met bruine briljanten

elf bruine briljanten gezet in trouwringen

Bruine briljanten en glanzend geelgoud: de trouwring Luce heeft een warme, luxueuze uitstraling.
De intense gloed van het gele goud matcht perfect met de diepbruine fonkeling van de 11 cognac briljanten die in de damesring zijn gezet. Vooral de middelste briljant springt in het oog: een prachtige grote steen van maar liefst 0,16 karaat. De bijpassende herenring is net als de damesring glanzend gepolijst en is voorzien van twee kleine groefjes – een subtiel en strak accent.

Bruine briljant is bijzonder, je ziet maar zelden diamanten in deze kleur. De meeste exemplaren zijn afkomstig uit de Argylemijn in Australië, waar veel kostbare gekleurde diamant wordt gewonnen. Er zijn bruine diamanten in allerlei kleurschakeringen: van licht champagne tot heel donker chocoladebruin. Voor Luce is mijn keus gevallen op cognac briljanten, omdat die zo’n mooie goudbruine gloed hebben. De stenen fonkelen intens in hun zetting van geelgoud.

Het model Luce kan ook worden uitgevoerd in glanzend witgoud, met stralend witte briljanten. Wilt u uw ring helemaal rondom bezet met briljanten of liever diamant in een andere tint? Dat kan natuurlijk ook. Kom ze eens bekijken, deze schitterende luxe trouwringen en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

Luce
Productgegevens