Trouwringen in geelgoud met een gele saffier

Moderne trouwringen goud met padparadscha saffier

Strak en modern design zonder poespas, deze geelgouden trouwringen uit de lijn Ponente. Met als stralend middelpunt de zeldzame gele padparadscha saffier in de damesring.

Bij saffier denken veel mensen aan een blauwe steen, maar saffieren zijn er in allerlei kleuren. Deze gele saffier is geslepen in een mooie rechthoekige vorm: een baguette. Hij glinstert prachtig en heeft een intens warme gloed, die nog wordt versterkt door het zacht gematteerde geelgoud. De padparadscha saffier is een duurzame, harde steen van hoge kwaliteit.

Geef dus gerust kleur aan uw trouwring! Er valt veel te variëren met het model Ponente. Zo kan de damesring ook worden bezet met een prachtige dieprode robijn of een oranje korund met een warme gloed.

Een aanrader is ook Ponente in witgoud, met een heldere korenbloem blauwe saffier. Of met een lichtblauwe diamant. Een blauwe baguette komt in de witgouden versie van deze strakke moderne trouwring perfect tot zijn recht. Kom eens langs om onze aanlokkelijke kleurstenen te bekijken!

Ponente
Productgegevens