Trouwringen met fingerprint in witgoud en geelgoud

fingerprint trouwringen in bocolor in witgoud en in geelgoud

De fingerprint trouwringen in bicolor uit de lijn Sorriso zijn een mooi voorbeeld van gepersonaliseerde ringen met een vingerafdruk. De buitenste banen zijn gemaakt van geelgoud en de middenbaan van witgoud; deze baan ligt wat hoger, zodat de laser vingerafdruk van uw geliefde extra goed uitkomt. Dat effect wordt nog versterkt doordat het witgoud mat is gemaakt en duidelijk afsteekt tegen het glanzend gepolijste geelgoud.

De fingerprint gravure van Sorriso is diep gelaserd, zodat de gravure er ook na vele jaren dragen niet afslijt. De vingerafdruk blijft dus uw leven lang haarscherp!
De bicolor fingerprint trouwring Sorriso heeft een tijdloos klassieke uitstraling met veel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een geelgouden ring met fingerprint en twee witgouden buitenbanen. Ook de uitvoering in witgoud en roodgoud is prachtig, omdat het contrast tussen deze twee kleuren goud groter is.

Sorriso draagt erg prettig: ondanks de breedte voelt u bijna niet dat u een ring om uw vinger heeft. Een persoonlijk voor jullie gemaakte ring met een hoog draagcomfort.

Sorriso
Productgegevens