Speciale trouwringen met vingerafdruk in witgoud

Speciale trouwringen met vingerafdruk in het 14 krt witgoud

Heel speciaal, een trouwring met de vingerafdruk van uw aanstaande. Bij een model als Nebbia komt zo’n fingerprint prachtig tot zijn recht. Dat is te danken aan de matte satijnstructuur van de ringen. Die is met een speciale techniek diep aangebracht in de ring, zodat hij er nooit afslijt. Hetzelfde geldt voor de vingerafdruk, die diep in de ring is gelaserd. De ijsmatte satijnachtige textuur gaat vloeiend over in de vingerafdruk. Zo is een organisch geheel ontstaan dat er op en top natuurlijk uitziet.

Er is met speciale trouwringen als Nebbia veel mogelijk. Houdt u van briljanten? In het ontwerp van Nebbia passen uitstekend enkele kleine briljanten: bijvoorbeeld drie diamantjes gezet vlakbij het begin van de vingerafdruk. Zulke toevoegingen maken de damesring nog eleganter.

In de herenring kan een briljant aan de binnenzijde van de ring worden gezet. Erg mooi en mannelijk is een zwarte briljant. Zwarte diamanten schitteren volop, ondanks hun diepzwarte gloed. Zo’n steentje kan bijvoorbeeld worden gezet vlak voor de naam van uw geliefde. Omdat een diamant staat voor eeuwigheid, is dit een heel symbolische toevoeging.

Nebbia
Productgegevens