Trouwringen met vingerafdruk in witgoud en briljanten

vingerafdruk trouwringen witgoud met briljanten

Deze witgouden trouwringen met tien briljanten en een vingerafdruk zijn uitzonderlijk stijlvol: een sieraad aan je hand. Op de foto is al te zien hoe geslaagd de combinatie is van witte briljanten en een donkere vingerafdruk in trouwringen van witgoud.

Vingerafdruk ringen zijn niet alledaags en u kunt er veel kanten mee op. Heeft u bijvoorbeeld liever een vingerafdruk aan de binnenkant van de ring, zodat hij niet zichtbaar is en alleen jullie ervan weten? Dat kan ook! Kijk maar naar deze fingerprint herenring uit de lijn Firmamento. En natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de vingerafdruk in de damesring aan de buitenkant te laten laseren en in de herenring een vingerafdruk aan de binnenkant. Eventueel gesierd door een kleine briljant, ook aan de binnenkant. De herenring ziet er dan aan de buitenkant heel strak en sober uit; veel mannen houden daarvan.

Voor welke variatie en voor welke kleur goud jullie ook kiezen, het resultaat is in alle gevallen een heel persoonlijke set trouwringen met elkaars vingerafdruk!

Firmamento
Productgegevens