Trouwring van roodgoud met briljant

Unieke trouwring van roodgoud met briljant

Een klasse apart, deze trouwring met briljant. De verfijnde lijnen, de perfecte verhoudingen, de fonkelende briljant: alles klopt. Fuoco is een droom van een ring.

Fuoco trekt de aandacht, maar op een bescheiden manier, dankzij het fijn gematteerde roodgoud. De grote helderwitte briljant laat de hele ring sprankelen. Van welke kant u deze trouwring ook bekijkt, de steen komt vanuit elke invalshoek volop tot zijn recht.

Omdat elke vrouwenhand anders is én omdat smaken verschillen, is Fuoco verkrijgbaar in 3 kleuren goud en in 3 verschillende breedtes. Ook de grootte en zelfs de kleur van de diamant kunt u zelf bepalen. Oogstrelend is bijvoorbeeld ook de witgouden versie van Fuoco, die bezet is met een grote warm getinte champagne briljant.

Wij hebben alle verschillende kleuren en breedtes in onze collectie, dus kom eens langs om te zien welke versie van Fuoco het mooist aan uw hand staat!

Wat betreft een mooie herenring: wij hebben tal van strak vormgegeven herenringen, die perfect matchen met Fuoco. Wees welkom en kom ze een keer vrijblijvend passen. Deze collectie kan ook dienen als inspiratiebron voor een mooi ontwerp gouden herenring op maat.

Fuoco
Productgegevens