Trouwringen met een uniek ontwerp in witgoud en geelgoud

unieke trouwringen design

Unieke trouwringen met een strakke en tegelijkertijd speelse lijnvoering. De ringen uit de lijn Fedele zijn modern en tijdloos. Door het hoogteverschil ontstaan optisch twee banen die diagonaal over de ring lopen en elkaar schijnbaar overlappen. Opvallend design zonder franje. Beide modellen zijn geschikt als herenring en als damesring.

De witgouden uitvoering heeft een heel andere uitstraling dan de geelgouden versie en toch passen beide ringen heel goed bij elkaar. En dan is er ook nog een roodgouden variant. U kunt dus kiezen of u allebei een Fedele trouwring in dezelfde kleur neemt, of twee ringen in een verschillende kleur goud. Voor de liefhebbers van bijzondere metalen: Fedele is er ook in palladium of wit platina 950.

Fedele is ook erg mooi met briljanten. Die kunnen we op verschillende manieren in de ring zetten. We laten u in onze trouwringenstudio graag zien wat er mogelijk is! En welke uitvoering u ook kiest: met een stijlvolle blikvanger als Fedele aan uw vinger heeft u iets heel bijzonders!

Fedele
productgegevens