Zirkonium trouwringen met witgoud en briljanten

Witgoud met briljanten en zirkonium

Zwart en wit metaal: tegenpolen die elkaar versterken en samen méér zijn dan de som der delen. De perfecte match dus. Een fraaier symbool voor jullie liefde is nauwelijks denkbaar.

Bij model Simbolo gaan zwart zirkonium en wit goud perfect samen. Twee mooie en zeer duurzame metalen met elk hun karakteristieke eigenschappen. Speels detail is de iets verschillende uitvoering van dames- en herenring: voor hem een ring met drie banen, voor haar eentje met twee. Door deze variatie verschilt de uitstraling van de ringen, maar toch vormen ze samen duidelijk één geheel.

De elegante damesring heeft een smalle baan van zwart zirkonium. Het accent ligt op de 5 prachtige briljanten die in de witgouden baan zijn gezet. Het vuur van de briljant komt daardoor 100% tot zijn recht. De herenring straalt rust uit. Bij deze ring ligt de nadruk op de twee donkere banen aan de buitenkant, die de middelste baan in witgoud omsluiten. Diepzwart, stoer en heel speciaal.
De zwart-witte ringen uit de lijn Simbolo vormen samen een onderscheidende set. Raffinement ten top, dat u zeker eens in het echt moet zien!

Simbolo
Productgegevens