Zirkonium trouwringen in mat zwart met witte diamant

zwarte zirkonium trouwringen met diamant

Intens zwart en fonkelend wit: de gedurfde combinatie van zwart zirkonium en witte diamant maakt model Fosca tot een ongewone blikvanger die toch heel subtiel is.

Fosca heeft de lijnen van een klassieke trouwring, maar lijkt daar absoluut niet op. Dat komt door de bijzondere materiaalkeuze: inktzwart zirkonium. De helderwitte diamant in de damesring komt prachtig uit tegen de matzwarte achtergrond en doet het metaal nog donkerder ogen. De zwarte herenring is mooi in al zijn eenvoud.

Donker van kleur, maar licht in gewicht: dat maakt Fosca tot een ring die heel prettig draagt. Het draagcomfort wordt nog verhoogd doordat de ring zowel aan de binnenkant als de buitenkant heel licht bol is gemaakt. Het is de uitvoering van ons klassieke gouden trouwringenlijn Estate.

Er is veel mogelijk met model Fosca: we kunnen uw naam en trouwdatum (of een andere tekst) bijvoorbeeld zó graveren, dat de tekst lichtgrijs in de ring komt te staan. Ook kan er een klein diamantje in de binnenkant van de ringen worden gezet, naast de naam van uw geliefde. Een sprankelend detail waar alleen jullie beiden vanaf weten.

Eigenlijk is het simpel: een ring als Fosca moet u aan uw hand zien en voelen. Kom deze fluweelzwarte trouwringen met karakter dus eens passen!

Fosca
Productgegevens