Zwart zirkonium en wit goud maken deze trouwringen met drie witte diamanten zo mooi

zwarte trouwringen witgoud diamant

Zwart zirkonium en wit goud: model Chiaroscuro dankt zijn naam aan zijn prachtige licht-donker contrast. De strakke lijnen en de tegenstelling tussen wit en zwart geven de ringen uit de lijn Chiaroscuro hun krachtige uiterlijk.

Rond een baan van zwart zirkonium zijn twee witgouden banen bevestigd. Zo ontstaat hoogteverschil en een mooi kleurcontrast. De herenring in zwart-wit oogt stoer, de damesring heeft een sierlijker look dankzij de briljanten die in het zirkonium zijn gezet. De witte diamanten komen mooi uit in het zwarte metaal.

Bij trouwringen denken de meeste mensen niet meteen aan zirkonium. Toch maken we al vele jaren ringen van dit mooie, duurzame metaal. Zwart zirkonium biedt namelijk oneindig veel mogelijkheden. Van nature is het grijs, maar met een speciale behandeling geven we het metaal een donkere antracietgloed. Zirkonium leent zich goed voor tal van bijzondere combinaties. Zo matcht het perfect met geelgoud, roodgoud en witgoud en ook met het helderwitte edelmetaal platina. Over mooie matches gesproken: zirkonium met diamant is ook een uniek duo.

Voor welke combinatie u ook kiest: Chiaroscuro is een trouwring zoals u die niet vaak zult tegenkomen!

Chiaroscuro
Productgegevens