Zirkonium trouwringen met briljant

trouwringen van zwart zirkonium en witgoud met briljant

Subtiel en elegant, zo valt Accordo het best te omschrijven. Ogenschijnlijk een ring in stemmig grijs zirkonium, maar bij nadere beschouwing een sieraad met veel nuances.
Die zijn ontstaan doordat een deel van het zirkonium zijn natuurlijke grijze kleur heeft en een deel met een speciaal proces zwart is gemaakt. In de binnenzijde van de ring is bovendien een baan in witgoud gezet. De witte briljant in de damesring fonkelt bij elke beweging in alle kleuren van de regenboog.

De witgouden baan is aan de zijkant zichtbaar als u de ring draagt. Hij geeft de ring een heel persoonlijk accent. U kunt in plaats van witgoud ook kiezen voor een baan in geelgoud of roodgoud, als dat beter bij uw persoon of bij uw andere sieraden past. Of platina, een edelmetaal dat nog witter is dan witgoud, zodat het contrast sterker wordt.

Accordo is ook leverbaar zonder gouden binnenbaan, dus helemaal uitgevoerd in zirkonium. In zwart met grijs of geheel zwart. In plaats van een briljant kunt u ook kiezen voor een uitvoering met een opvallende vierkante princess diamant, die de strakke lijnen van het ontwerp benadrukt.

Accordo is een ring met stijl! Het is een aanrader om eens uit te proberen hoe chic deze zirkonium trouwring staat aan uw hand.

Accordo
Productgegevens