Speciale Trouwringen

Onze specials zijn enig in hun soort. Hier ziet u een aantal ludieke voorbeelden van speciaal voor u gemaakte trouwringen, waarin we al uw wensen kunnen verwerken.

Speciale trouwringen voor u persoonlijk ontworpen

De speciale trouwringen uit onze collectie zijn in alles anders dan anders. Sommige modellen, zoals de organische trouwringen, zijn geïnspireerd op de natuur. Andere op morsecodes of op eeuwenoude etnische motieven. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is hun originaliteit. Het zijn ringen die onmiddellijk in het oog springen. Ze worden gemaakt met eeuwenlang overgedragen vakmanschap en hypermoderne technieken uit de 21e eeuw. Er is meer mogelijk dan we hier kunnen opnoemen, maar voor het idee geven we een paar opmerkelijke voorbeelden.

In de categorie persoonlijke trouwringen spant het model Viso zonder meer de kroon. Het Italiaanse woord Viso staat voor gezicht en in deze natuurlijk gevormde ringen wordt dan ook het gezichtsprofiel van uw geliefde aangebracht. Met behulp van een foto in zijaanzicht wordt een 3D versie in de ring aangebracht. Symbolischer kan het niet.

De reliëfringen Etnico zijn etnische trouwringen met een historisch motief van goud op edelstaal. De vormgeving en het motief geven deze trouwringen een vleugje fantasy. Dat maakt ze tot een tijdloos sieraad aan uw hand.

Liefde heelt alle wonden! De pleisterringen zijn kopieën in goud van echte pleisters. Originele vriendschapsringen waarmee u op een geestige manier bent ‘verbonden’. Het zijn ringen die de aandacht vragen en dat levert de leukste onverwachte gesprekken op.

Speciale trouwringen die tinkelen

De ringen uit de lijn Movimento bestaan uit twee losse delen die heel kunstig in elkaar zijn gezet, met een kleine tussenruimte. Daardoor hebben de twee delen enige speling en maken ze bij uw bewegingen af en toe een zacht twinkelend geluid. Ringen met een ritme dus! Ook is bij elke beweging de grootte van de tussenruimte weer anders. Een uitgesproken voorbeeld van ringen die altijd blijven fascineren.

Wilt u de naam van uw partner in morsetekens in uw ring? Of liever het symbool van jullie sterrenbeeld of Egyptische hiërogliefen? Bent u op zoek naar een zwarte ring met een grote zwarte briljant of naar speciale trouwringen in witgoud met jullie vingerafdruk erin gelaserd of gegraveerd?
Gekleurde diamanten aan de binnenkant van uw trouwring, uw initialen aan de buitenkant… Het zijn zomaar een paar voorbeelden van speciaal gemaakte ringen waarin goudsmid Hildardjan al uw persoonlijke wensen kan verwerken. The sky is the limit in onze edelsmederij, dus laat u inspireren en uw ideeën door ons uitwerken. Met als resultaat een uniek ontwerp waarin jullie persoonlijkheid en verbondenheid tot uitdrukking komen!