Mooie Trouwringen

Een mooie ring is een kostbaar bezit, in alle opzichten. De keuze van een set leuke trouwringen die goed bij jullie passen, is dan ook heel belangrijk. Dus laat u inspireren door onze bijzondere collectie!

Mooie trouwringen om een leven lang naar te kijken

Bij BijzondereTrouwringen.nl vindt u de mooiste trouwringen. Onze uitgebreide collectie omvat naast klassieke trouwringen met een subtiel ontwerp ook glossy trouwringen die direct de aandacht vangen. Glanzend gepolijst en met fonkelend witte diamanten die u tegemoet stralen. Zeker als de stenen zijn gezet in een opvallende kleur goud, bijvoorbeeld intens roodgoud, komen ze prachtig tot hun recht.

Mooie trouwringen met gekleurde stenen zijn volop vertegenwoordigd in onze collectie. Edelstenen als saffier en robijn zijn duurzaam en verkrijgbaar in veel kleuren. Zo is robijn er in allerlei tinten rood, van zachtroze tot diep donkerrood.

Bij saffier denken veel mensen aan blauw, maar saffieren zijn er ook in het geel. Kijk maar naar ons model Ponente: design trouwringen met in de damesring een bijzondere gele saffier, baguette geslepen. Het matte geelgoud en het warme geel van de rechthoekige saffier geven deze mooie trouwring de gloed van een zomerse zonsondergang. Goudsmid Hildardjan kan deze ring ook maken in witgoud bezet met een korenbloem blauwe saffier: de ring krijgt dan een totaal andere uitstraling.

Frisse of juist warme kleuren: welke passen het best bij u? Als u bij de goudsmid van BijzondereTrouwringen.nl aan tafel zit, kunt u in alle rust de ringen met verschillende edelmetalen en gekleurde stenen uitproberen en kleur bekennen…