Platina trouwringen met witte briljanten

Bijzonder model platina trouwringen

Deze witte trouwringen van platina maken de schoonheid van platina in één oogopslag duidelijk. Het is een bijzonder edelmetaal: zuiver, duurzaam en prachtig maanwit van kleur. Platina is bovendien een erg hard metaal, waardoor er niet zo snel krasjes op komen.

De platina ring Levante is een lust voor het oog. Mat platina heeft een stijlvolle, chique uitstraling, wat vooral goed is te zien bij de gematteerde herenring. De damesring is rondom bezet met maar liefst 57 briljanten: in totaal 0,18 crt. De briljanten zijn van zeer hoge kwaliteit, VVS, waardoor ze maximaal fonkelen zodra er maar het kleinste sprankje licht in valt. Model Levante heeft een ideaal ontwerp als jullie je verlovingsringen en trouwringen samen dragen willen. Dat is te danken aan de strakke, neutrale vormgeving van Levante: eenvoud met een bijzondere twist.

De platina trouwring Levante is er in 5 verschillende breedtes, van subtiel smal in een wat lichtere versie tot opvallend breed in een zware uitvoering. Kom eens langs om te ervaren hoe het voelt om een ring van platina te dragen!

Levante
productgegevens