Trouwringen Vincent van Hees

Vincent van Hees trouwringen zijn onderscheidend en uniek. Bij ons kunt u vrijwel een grote collectie trouwringen van sieradenontwerper Van Hees bekijken.

Trouwringen Vincent van Hees – ontwerper van sieraden

De verrassende trouwringen van Vincent van Hees kunt u bewonderen bij BijzondereTrouwringen.nl. Wij hebben een grote collectie ringen van deze creatieve sieradenontwerper in huis.

Vincent van Hees heeft een heel eigen stijl, die zich misschien wel het best laat betitelen als oorspronkelijk. Van Hees laat zich bij het ontwerpen van zijn sieraden inspireren door de natuur, maar ook door de kunsten. Eigenlijk zoekt zijn oog voortdurend overal naar inspiratie: industriële ontwerpen, meetkundige vormen – zijn inventiviteit is grenzeloos.

Vincent van Hees trouwringen – unieke stijl met briljant

De ringen van Vincent van Hees worden gekenmerkt door een opvallend spel tussen strakke en vloeiende lijnen. Twee uitersten die in zijn ontwerpen moeiteloos samengaan. De damesringen van zijn hand worden vaak gesierd door opvallend gezette briljanten.

Bij BijzondereTrouwringen.nl kunt u een uitgebreide collectie ontwerpen trouwringen van Vincent van Hees bewonderen en passen. Er zijn maar weinig andere plekken in Nederland waar u zoveel modellen van Van Hees aantreft. Plus natuurlijk onze eigen collectie en die van enkele andere goudsmeden, waaronder de unieke lijn Face to Face trouwringen: persoonlijke ringen waarin jullie eigen gezichtsprofiel wordt aangebracht.

Wilt u trouwringen kopen van Vincent van Hees? Op afspraak laten wij u graag de unieke collectie zien; dat kan in ons atelier in Veenhuizen nabij Groningen, of in de regio Utrecht, in onze trouwringenstudio in Amersfoort.